beyler iç kapı kollarını sökmek mümkün mü illede kapının içini mi açmam lazım dıştan çıkartamazmıyım ( karbon kaplama yapmayı düşünüyorum ama dıştan zor olacak söküp alabilsem daha rahat ) bide başka nereleri söküp takabilirim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
beyler iç kapı kollarını sökmek mümkün mü illede kapının içini mi açmam lazım dıştan çıkartamazmıyım ( karbon kaplama yapmayı düşünüyorum ama dıştan zor olacak söküp alabilsem daha rahat ) bide başka nereleri söküp takabilirim
Bugün NGG ile vedalaştık...Duygusal anlar yaşadım..
bence bir depo benzinle 1.6 16v bir astra f okadar az km yapmaz; araçta başka bir sorun vardır ve bu sorun lpg takılınca da devam edeceğinden lpgde de fazla yakacaktır ; rölanti dengesizliği gaz kelebeği kirliliği ,enjektör kirliliği ya da herhangibir sensör arızası ya da bir vakum hortumu v.s. bir sürü sebep olabilir; egzoz gazını analiz ettirip emisyon değerlerine bakarak sorun olup olmadığı da anlaşılabilir; bu arada eğer aracı kısa mesafede kullanıyorsan ki bu da yakıtı arttırır; sıralı lpg sistemi motor sıcaklığı 30-40 derece arasına geldikten sonra gaza geçecek ve o zmana kadar araç benzin yakacaktır; bu sıcaklık programdan 20 dereceye hatta bazı sistemlerde 5 dereceye kadar düşürülebilir ama bu durumda lpg tam buharlaşamadığı için enjektörler tam açılamayacak ve araç bir müddet gaz yemeyecektir; dolayısıyla kısa mesafeli kullanımlarda lpgnin tasarruf oranı baya azdır;eğer illa taktıracam dersen enjektör kalitesi nedeniyle benzin değerlerini hemen hemen her devirde en iyi yakalayan ve dolayısıyla tasarruf miktarı biraz daha iyi olan en ucuz iki marka brc ve landirenzo dur ; daha ucuz markaları tercih edersen tasarruf oranın da o yönde az olacaktır.....
teşekkürler bu bilgiler için .harbi çok yaaa.
antifiriz ekletirken bi baktıracam.
rölanti yüksek galiba benimç
1000-1500 arası rolanti normal mi?
Hayırlı olsunBugün NGG ile vedalaştık...Duygusal anlar yaşadım..