Astra F Kullanıcıları Buraya

Halil özlettin kendini bu arada sende hala diğer aracın fotoları var yeni aracınıda eklersen iyi olur :)

Halil özlettin kendini bu arada sende hala diğer aracın fotoları var yeni aracınıda eklersen iyi olur :)

fotoğraf makinam yanımda değil; memlekete gider gitmez ekleyeceğim....

ben körükleri gecen gün bi kanepe döşemecisinde yaptırdım. ordaki derilerden yaptı yani eskisini söküp aynı kalıpta kesti ve dikti. cok basit bi işlem
vay be ne güzel şeyler düşünüyorsunuz
daha sağlam olmuştur eminim

jantlar sızce nasıl olmus
210820102778

shareable
http://a.imageshack.us/img90/329/210820102778.jpg

Son düzenleme:
vay be ne güzel şeyler düşünüyorsunuz
daha sağlam olmuştur eminim
valla gercekten süper oldu cok basit sökmesi takması yani eşinizin fln dikiş makinesi varsa cok rahat evdede yapılır ben bide bej renk deriden yapıp deneyecem

bu ara bi sorun var baya rahatsız etmeye basladı.. arabayı calıstırdıgımızda inanılmaz bi benzin kokusu geliyo sanki benzin dokuluyo gibi sizdece varmı bu sorun.. hb araclarda olur dediler ama

arkadaşlar bugün başıma bir olay geldi size aktarayım belki bilenler vardır yardımcı olur bana.
97 f 1.6 16v aracım var. bugün yolda giderken dur-kalk yaptım 1.vitesten 2 ye attığım anda araba stop etti. durdum marş bastım almadı. ikinci denememde çalıştı ama kendi gaz vermeye başladı. önce 4000 devire çıktı indi 3000 civarına çıktı sonra indi böyle bikaç defa gaz verdi kendi kendine sonra düzeldi.15 km falan dolaştım bi daha yapmadı.
ilk kez başıma geliyor .iki gün önce triger değiştim birde buji kabloları değişti bunlarla bi alakası yoktur sanırım ama bu konuda bilgi sahibi olan varsa yorumlarınızı bekliyorum.

Geri