Astra F Kullanıcıları Buraya

Arabayı opel team de bilgisayara bağladık egr yazdı. Daha sonra yaptırmak için aldım arabayı okula gittim. Giderken yine arıza ışığı yanıyordu. Dersim bitti arabayı çalıştırdım hiç bir şey yok ne arıza ışığı ne tekleme :D Sanırım düzeldi

Arabayı opel team de bilgisayara bağladık egr yazdı. Daha sonra yaptırmak için aldım arabayı okula gittim. Giderken yine arıza ışığı yanıyordu. Dersim bitti arabayı çalıştırdım hiç bir şey yok ne arıza ışığı ne tekleme :D Sanırım düzeldi

bi enjektör katkısı at temizler alican

bi enjektör katkısı at temizler alican

Bende öyle düşünüyorum. Bakalım bir kaç gün deneyeceğim. Zaten 147bin e dayandık. Bayramada side yolları gözüktü bir aksilik çıkmazsa kafadan 2000km yol yapacağım. Önümüzdeki ay periyodik bakıma girecek gibi duruyor.

Önder Varta Akü kulllanıyorum tavsiye edebilirim...

Alican memnunmusun Monroe'lar dan...Sıkıntı oldumu...

Önder Varta Akü kulllanıyorum tavsiye edebilirim...

Alican memnunmusun Monroe'lar dan...Sıkıntı oldumu...

Çok memnunum. Özellikle yazları cam açık giderken kasislerde filan tısır tısır ses yapıyor çok hoşuma gitti :D Yol tutuşu bariz şekilde düzeldi birde çukurlarda ses filan azaldı. Tavsiye ederim.

Slm arkadaşlar ben astra f gsı kullanıcısyım sizlerle hem tanışmak istedım hemde fikir alış verişinde bulunmak istıyorum. burda kac arkadasımda gsı f kasa var merek ediyorum araba

Çok memnunum. Özellikle yazları cam açık giderken kasislerde filan tısır tısır ses yapıyor çok hoşuma gitti :D Yol tutuşu bariz şekilde düzeldi birde çukurlarda ses filan azaldı. Tavsiye ederim.
Yalnız ben arka amortisörleri değiştirme işini sonraya bırakıcam..Ön taraf düzelsinde artık gerisi kolay.. :) Valla anlattıkları yüreğime su serpti...Yarın önleri taktırıyorum.

Slm arkadaslar nasılsınız uzun zamandır yazamadım kış geldi yağmurlar başladı akşamlarıda yine yağmurda xenonla görüş sorunu başladı bu konuda fikirleriniz neler galiba bu gidişle sırf bu yüzden xenonu iptal edip sarı ampüle dönecem :(

o farlarla sarı far töbe göstermez ben görüyom valla yollu it gibiD

Geri