Astra F Kullanıcıları Buraya

alican jant allllllllll

otopark mafyası kampüsleri basmış
siyasiler seninki benimki ile uğraşıyorlar
yazık verdiğiniz paraya hem 18 bin öde hem park parası ver
iiiii işşşş

slm arkadaşlar astra gsı sorun yasıyorum yardım:(

sorun şöyle arkadaşlar, arabanın fan kablusu temassızlık yaptı ve hararet 100 bıraz gecti neyse arabayı hemen sag cektım kablo ıle oynadıktan sonra gecıcı bır sekılde yaptım ve yola devam ettım ama arabada bır acayıp calısmaya basladı, araba fanı 90 95 arası acıyor sogutma ıslemı bıttıkten sonra sankı araba sabahları calısmıs gıbı yuksek rolentıde calımaya baslıyor bu kısır dondu bır sekılde devam edıyor fan sogutuyor motor sogukmus gıbı 1500 devırlerde calısyor abartmıyorum en az 6-7 tamirci gezdim kımse cozemedın bu durumu bu durumuları cozecek bır usta veya bu problemı yasayan astra gsı kullanıcı varsa yardımlarını beklıyorum.

sorun şöyle arkadaşlar, arabanın fan kablusu temassızlık yaptı ve hararet 100 bıraz gecti neyse arabayı hemen sag cektım kablo ıle oynadıktan sonra gecıcı bır sekılde yaptım ve yola devam ettım ama arabada bır acayıp calısmaya basladı, araba fanı 90 95 arası acıyor sogutma ıslemı bıttıkten sonra sankı araba sabahları calısmıs gıbı yuksek rolentıde calımaya baslıyor bu kısır dondu bır sekılde devam edıyor fan sogutuyor motor sogukmus gıbı 1500 devırlerde calısyor abartmıyorum en az 6-7 tamirci gezdim kımse cozemedın bu durumu bu durumuları cozecek bır usta veya bu problemı yasayan astra gsı kullanıcı varsa yardımlarını beklıyorum.

Valla enteresan bir durum...şu sayfaya kadar kimse böyle nbir şikayetle gelmemişti yada ben hatırlamıyorum..İstersen birde teknik servis bölümüne konu açmayı dene forum ustaları belki yardım edebilir...Geçmiş olsun...

Alican sen amortisörlerin dördünemi 210 vermiştin?

Valla enteresan bir durum...şu sayfaya kadar kimse böyle nbir şikayetle gelmemişti yada ben hatırlamıyorum..İstersen birde teknik servis bölümüne konu açmayı dene forum ustaları belki yardım edebilir...Geçmiş olsun...

Alican sen amortisörlerin dördünemi 210 vermiştin?

evet önler mi arkalar mı hatırlamıyorum ama birinin tanesi 55 diğerinin 50liraydı. Ama benimki indirimli fiyat. Benim aldığım yedek parçaların fiyatını baz almayın :D

alican jant allllllllll

otopark mafyası kampüsleri basmış
siyasiler seninki benimki ile uğraşıyorlar
yazık verdiğiniz paraya hem 18 bin öde hem park parası ver
iiiii işşşş

Yok ya otopark mafyası ile ilgisi yok. Okulun sahibi kapalı otopark yapıyor. 500 araçlık yerim var jipini ferrarisini porschesini park etmek isteyen varsa yıllık 550tl versin park etsin diyor. Arabası kıymetli olan veriyor parayı park ediyor. Bizde okulun çevresinde bir yerlerde park yeri arıyoruz:D

Dün erciyes e doğru çıkarken kar atıştırıyordu yer yer sis bastı tepedeki yol aydınlatma ışıklarının sarı olmasından mı bilmem uzunları açınca yol aydınlatmalarla yansıma yaptı hiç göremedim ama kısa xenon + sislerle gayet netti :D

F ciler herpinize iyi haftalar.

far buhar yaptı çok enteresan
2e37sr4.jpg

Son düzenleme:
far buhar yaptı çok enteresan

Angel farların klasik sorunu taktırırken silikon çektirmişmiydin ?
Ben çektirmedim benm farlar yoğun yağmur gördü henüz bişey yok ama kış boyunca olur büyük ihtimalle havalandırma kanallarından çıkması lazım buharın çıkmazsa farı açmak lazm :(

Geri