Atma müslüman din kardeşiyiz nerde ölçüyolar?100liramıne zaten ölçüyolar kabloyu

Zetex marka buji kablosu al enaz 2 sene sorunsuz kullanırsın. ama bujilerini 10 binde değiştir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Atma müslüman din kardeşiyiz nerde ölçüyolar?100liramıne zaten ölçüyolar kabloyu
lpg benzine göre daha zor yandığı için ateşleme sistemindeki küçük bir hata lpg de gözükürken benzinde gözükmüyor dolayısıyla sorunun buji buji kablosu a da ateşleme bobininden olma ihtimali yüksek ama bu silkeleme 35 derece sıcaklığın altındalpg ye geçince de bu havalarda olur; öncelikle lpg yegeçiş sıcaklığını 35-4 derece yapıp tekrar aracı denemek lazım...
Halil Lpg montajı yaptığım yere gittim...Bu sorundan bahsettim 35 derece olayınıda söyledim..Benzinle aynı seviyeye ayarladığını bir daha olursa yine gelmemi olmazsa motorcuyla görüşmem gerektiğini söyledi....Şimdi aynı durum yine var tekrar gidip baktırmam gerekiyor..
benim götürdüğüm opak ölçtü 1Atma müslüman din kardeşiyiz nerde ölçüyolar?
Zetex marka buji kablosu al enaz 2 sene sorunsuz kullanırsın. ama bujilerini 10 binde değiştir.
benim götürdüğüm opak ölçtü 1
serçal opel ölçtü 2
belkide bana özeldir
pazar bende büyük ihtimal autoshowdayım
araçda silkeleme varsa yüksek hızlarda bunu hissettiriyorsa ani gaz vermelerinde gaz yememe gibi bir durum varsa buji kablosundan yapar bosch marka buji kablosu kullanmanızı şiddetle tavsiye ederim....Arkadaşlar bobin değiştiren oldumu aranızda? Lpg li alan arkadaşlar silkeleme oluyormu araçlarınızda..?