Astra F Kullanıcıları Buraya

Ayrıca ankara da göçük tamiri en iyi kim yapar çamurluğu yaptırmam lazım ama yan çizgiden dolayı vakum olmaz demişler fazla büyük bir yer de değil boş yere boyatmayayım 200tl :(
o kıvrımların olduğu yerler kolay düzelmiyor diye biliyorum,inşallah boyasız halledebilirsin

Merhaba,Astra gsi bagaj kapağı çok ses yapıyor, şase ve kapak üzeri menteşeleri aşınmış, tornacıya götürdüm, parçaları söktür getir dedi ama şase üzerindeki vidalı fakat bagaj kapağı üzerindeki puntolu, tornacı üzerinde yapamayız, cama zarar verebiliriz dedi, aynı sorunla karşılaşan oldu mu.?

Merhaba,Astra gsi bagaj kapağı çok ses yapıyor, şase ve kapak üzeri menteşeleri aşınmış, tornacıya götürdüm, parçaları söktür getir dedi ama şase üzerindeki vidalı fakat bagaj kapağı üzerindeki puntolu, tornacı üzerinde yapamayız, cama zarar verebiliriz dedi, aynı sorunla karşılaşan oldu mu.?
menteşeye hiç dikkat etmedim de aşındıysa tek taraf aşınmıştır hareketli olan kısım. orası nerde şase mi kapak mı ona bakmak lazım

yani menteşenin pimi nerde yuvası nerde acaba?

sökülebilen tarafa uygun bi burç çakarak çözülebilir belki. ama kapaktayken çakma falan işlemi sakat dediği gibi cam patlayabilir.

Daha önce pim değiştirdim, pek değişen olmadı, direksiyon kutusunu tamire verdiğim koç tornadaki usta her iki tarafında aşındığı özellikle sağ taraftaki her iki menteşede boşluk varmış..

Daha önce pim değiştirdim, pek değişen olmadı, direksiyon kutusunu tamire verdiğim koç tornadaki usta her iki tarafında aşındığı özellikle sağ taraftaki her iki menteşede boşluk varmış..

aşınmaya dayanıklı sert plastik, teflon veya delrin gibi bir malzemeden bi burç denenebilir mi bir sor istersen, çakarken fazla kuvvet gerektirmeyip kapaktayken uygulanabilir belki.
pimin girdiği yuva aşınmış demekki.

double dinim bozuldu pöffff

Kaşınıyorum yine statıon astralarda gözüm :D İnşallah ehliyete yakın fordu satıp tekrar aldırıcam 97 98 statıon.İçimde kaldı tekrar alırsak öyle bişey direk yere gömüp ofsetli jantı basıcam :D

silecek meselesi arkadaşlar
sola 50cm sağa 45 cm alayım mı ?
arkaya da 48 cm
ne dersiniz

silecek meselesi arkadaşlar
sola 50cm sağa 45 cm alayım mı ?
arkaya da 48 cm
ne dersiniz
Bende sağa 45cm taktım ama sağ ucu 5cm cama basmadı biraz yukarıda kaldı.camdaki kavisten dolayı.sola 45cm taktım.sağ tarafada 38cm sipariş ettim gelmesini bekliyorum

Geri