Günaydın arkadaşlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
o kıvrımların olduğu yerler kolay düzelmiyor diye biliyorum,inşallah boyasız halledebilirsinAyrıca ankara da göçük tamiri en iyi kim yapar çamurluğu yaptırmam lazım ama yan çizgiden dolayı vakum olmaz demişler fazla büyük bir yer de değil boş yere boyatmayayım 200tl![]()
menteşeye hiç dikkat etmedim de aşındıysa tek taraf aşınmıştır hareketli olan kısım. orası nerde şase mi kapak mı ona bakmak lazımMerhaba,Astra gsi bagaj kapağı çok ses yapıyor, şase ve kapak üzeri menteşeleri aşınmış, tornacıya götürdüm, parçaları söktür getir dedi ama şase üzerindeki vidalı fakat bagaj kapağı üzerindeki puntolu, tornacı üzerinde yapamayız, cama zarar verebiliriz dedi, aynı sorunla karşılaşan oldu mu.?
Daha önce pim değiştirdim, pek değişen olmadı, direksiyon kutusunu tamire verdiğim koç tornadaki usta her iki tarafında aşındığı özellikle sağ taraftaki her iki menteşede boşluk varmış..
Bende sağa 45cm taktım ama sağ ucu 5cm cama basmadı biraz yukarıda kaldı.camdaki kavisten dolayı.sola 45cm taktım.sağ tarafada 38cm sipariş ettim gelmesini bekliyorumsilecek meselesi arkadaşlar
sola 50cm sağa 45 cm alayım mı ?
arkaya da 48 cm
ne dersiniz