ASTRA G 17 jant aldım surtme yapıyor ne yapmam gerekıyor?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Galip Bey
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
aracınıza uygun lastik ebatlarını lastik24.com sitesinden bakabilir hangi ebatlarla sorun çıkmadan yolunuza devam ediceginizi gorebilirsiniz.
%3 tribini geçmedikçe .)

slm dostum hala bu sorunu çözemediysen ben sana yardımcı olayım yapma bendede bertone var yeni 18 jant taktım ilk yapman gereken çamurlukları açtırtçan ondan sonrada uygun bi yay takçan buda sana oortalama 600 ile 800 arasına mal olur

opel astra g hb aracimda 17 jant var vede 3,5 cm lik yay kesinlikle sürtme yapmiyor hatta arkaya 4 kisi bindigi bile oluyor lastik ebattimda 205-40-17 bence lastigini degistir bide sende orjinal yaylar varken sürtüyomus anlasilan lastik tabani genis geliyor

205-40 -17 katılyıorum.her astrada olmuy osanırım ama.bu arada beyaz astra cok tatlı duruyo resımde masallah.

Arkadaşlar,

3,5 yay aldım, 17 jant takmayı düşünüyorum, lastıklerı 205-40-17 mi alsam 205-45-17 mi??

amortisörleri sertleştirip, çamurlukları açtırabilirsin !!1 eğer sertleştirme yaparsan çukura girince araba kibrit kutusu gibi tek parça olarak hareket edeceğinden sürüş keyfin azalacak !!!

Benim lastik ebatlarım 215x40x17 ve bende de aynı sorun vardı, taki lastiklerimi değiştirinceye kadar.Şimdi lastik ebadım değişmedi ama lastiklerimi değiştirdim 3 kişi binince sürtmüyor.

slm

arka yayların altına 1cm lik 2 tane lastik koydum

jantların ofsetli o yüzden dı$ta kalan kısmı sürtme yapıo sanırım , 45 çok büyük bi yanak diil , çok rahat olması lazım . davlumbazlarını bi kaportacıda düzelttir onlar bilir nası olcağını.

arkadaşım başka çaren yok ya lastik yanağını düşürecen yada cant inç ini

bende gtc me 17 jant lastik ve 215 45 17 jant yapmayı düşünüyorum araçımda30 mm lik yay mevcut bendede sürtme sorunu olur mu ki??? hiç girmemişken iptal edelim bu işi

Geri