astra g açık hava filitresi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 06MRT06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

06MRT06

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar merhaba bugun aracıma bilindik bi marka olmayan açık hava filitresi aldım ve taktım fena ses vermedi ama içim rahat etmedi ilerde bi sorunla karşılasırmıyım acaba diye.kullanan arkadaşların konu ile ilgili görüşleri nelerdir yardımcı olursanız sevinirim.

yakıt sarfiyatındaki etkiyi yazarsan çok memnun olurum valla

yakıta olna etklisini anlayacak kadar kullanmadım daha taktım eve geldim.ama sesi duymak için araba sıkıştırılacagından illaki yakıt artar diye düşünüyorum.

ne marka filtre kullandın

ben spot açık tip filtre kullanıyorum.aksine yakıtım bir miktar azaldı...

Bendede açık hava filtresi var, deneme amaçlı YED marka almıştım, ses super yakıtta artış-azalış olmadı. Ama ses biraz gaza getiriyo sanırım insanı :)

Bendede açık hava filtresi var, deneme amaçlı YED marka almıştım, ses super yakıtta artış-azalış olmadı. Ama ses biraz gaza getiriyo sanırım insanı :)

kötü markalar yada markasız ürünler daha çok tozu içeriye alırlar, buda zamanla debimetreyi bozabilir.ancak gözenekleri daha çok açık olduğundan bence daha iyi performans veriyor. bence markalı ürünler tavsiye edilmeli.en azından yed idare eder. ben adanadayım. bizim buralar çok tozlu 1 ayda kirleniyor açık hava filitresi, aklıma takıldı geri çıkardım.arada bir temizletip kullanıyorum...

filitenin üstünde carspeed yazıyor markası o olsa gerek.sanırım biraz daha iyi bişiy alsam iyi olacak sesi çok güzel ama bununda.

Geri