astra g açık hava filitresi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 06MRT06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
hava filtresi araca herzaman yaktırıyor benim aracımda vardı söktüm yskıtım düştü size bir örnek vereyim buradan fulleyip antalyaya gittim araç lpg li giderken filtre yi takmadım tankta daha çeyrek depo gazım oldunu gördüm fulledim 550 km ye 71000 lira lık lpg aldı oradan fulledim ve aynı hızda geldim bir depoyla ankaraya zor indim tabi kaliteli bir hava filtresi ile ne sonuçlar alınıyor onu bilemiyorum benimki markasız bir filtre
dostum lpg li araç fazla havayı sevmez. benzinde normal kullanımda yakıtı düşürüyor. sesi duymak için basarsanız yakıt artacaktır tabi...

açık hava filtresinin takılması kolaydır. kendin yapabilirsin. kaliteli filtre kullan yeter. 5-10 ytl lik filtreleri kullanmayın. eğer heveslik ise alın, hoşunuza giderse kalitelisini alın derim

az yakması bana gore hıkaye az yakmıyo cıkartım rahatladım kn acik fılıtre ahım sahımda ses yoktu arastırdım kıt kople alınacak soguk hava gırısı lazımmıs ecotek 2001 model gaz tellı olmayanlar ses bu kadar olur dedı tunnıgcı gıt 98 99 al ses duy olur dedım sımdı alırım oyle kafam kızdı lanet olsun cıkartım cıkartıktan sonra egr valfı bozuldu sansızlık dedım daha takmadım ama palıo cıkan sesı hıc bır arabada alamadım kulagıma hıtap edıyor yok kıt yok soguk hava opel motorunda ses dıye bıse yok ecotekte 1,6 da sogudum ses olayında

bende 99 astra G var 166 bindeyken GREEN açık hava filtresi taktırdım soğuk hava gelişini sağlayabilirseniz performansta hissedilir bi artış oluyor yakıt konusunda azaldığı konusunda göze çarpan bi değişme olmadı bende düşük devirlerde arac daha iyi toparlıyor kesinlikle ses gayet tok çıkıyor ilk taktırdığımda YED aldım gittim 30 milyona sonradan greene geçtim kalitelinin kalitesizle arasındaki farkı o zaman anlıyorsunuz bu konularda yani aracın hayati organlarıyla oynarken bence en kaliteliden şaşmamak lazım ne kadar fiyat farkı olsada

pederde 96 astra ecotec 1.6 16v var yer gök inliyor, yed hava filtresi. yeni nesilde az ses çıkarabilir...

ses için filtre takmayın arkadaşlar.. astra g'lerde zaten ses çıkmaz.. performans istiyosanız kutu içi filtre alın... grenn veya kn... ondanda aman aman bi performans beklemeyin tabiki...

ses için filtre takmayın arkadaşlar.. astra g'lerde zaten ses çıkmaz.. performans istiyosanız kutu içi filtre alın... grenn veya kn... ondanda aman aman bi performans beklemeyin tabiki...
katılıyorum:good:

basmasını bilmezsen ses cıkmaz tabi simota dan ben cok guzel ses alıorum egsozla birlesınce iyi kalıtelı oluyo.

ses dinleyecem diye basarsan ne benzin yetişir ne motor dayanır düzgün kullan yeri geldiğinde yapıştır paspasa gazı eksoz + kat falanda warsa yaslan geriye sesi dinle :)

açık hava filtresini en yakın zamanda deneyen biri olarak şunu söyleyebilirim..Motordaki sıcak hava + sehiriçiyse+klima açıksa = direk hararet... başıma geldide..
o yüzden hemen çıkarttım.Ama şimdi air cold intake kit yazanlardan alacam.öne bir yer yaptıracam..dışardan çok toz almasın diye girişe+eklem yerine ince kadın çorabı koyup tozu kesicem..

Geri