astra g açık hava filitresi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 06MRT06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
valla ben yaklasık 4 aydır kn kullanıyorum yakıt öle atmadı ama ses ile gaza gelinirse o ayrı ama su var 30 giderken sanki 60-70 le gidiyomus gibi geliyo bana :)

sadece filtre ile iş bitmio sanırım

ben spot açık tip filtre kullanıyorum.aksine yakıtım bir miktar azaldı...
bence yanlışlıgın var...

şöle oluyor.eskiden alt dewirlerde gaza hafif basınca tepki wermezdi.bu filtreden sonra şimdi düz yolda gaza hafif basarak yeterli hızlanma elde edebiliyorum ki normalde tersi olması lazım.yaklaşık 2500dewirde artık gidebiliyor yeterince.alt dewirlerin biraz daha cansızlaşması lazım normalde istediğimi tam olarak olmasa da aldım.tüketimim 10buçuk litreye indi.12-14litrelerden....

şöle oluyor.eskiden alt dewirlerde gaza hafif basınca tepki wermezdi.bu filtreden sonra şimdi düz yolda gaza hafif basarak yeterli hızlanma elde edebiliyorum ki normalde tersi olması lazım.yaklaşık 2500dewirde artık gidebiliyor yeterince.alt dewirlerin biraz daha cansızlaşması lazım normalde istediğimi tam olarak olmasa da aldım.tüketimim 10buçuk litreye indi.12-14litrelerden....
su anki yakıtında az oldugu söylenemez ama bu hava fılıtresıs sıstemındekı yapılacak değişiklikler dezavantajdır

ben raid hp nin max-flow hava filitresi kiti kullanıyorum çokta memnunum,,,takalı bi 17000km oldu herhangibir sorunla karşılaşmadım,,,,sadece ses için aracınızı tehlikeye atmayın,,,arkadaşlarında sölediği gibi kalitesiz bi filitre kullanımıyla toz alırsanız zaten opelin hassas olan debimetresi arızalancaktır buda size 250lira gibi bi maliyet getircek.....performans bekliyosanız filitrenizin soğuk hava çekicek şekilde olmasınada dikkat edin............

bende 98 astra g var. Yaklaşık 1000 km dir max-flow air intake kit kullanıyorum gayet memnunum herhangi bir sorun yaşamadım aksine azda olsa hissedilir şekilde performans artışı oldu. Artık daha rahat nefes alan bir astra'ya sahibim.

bende 98 astra g var. Yaklaşık 1000 km dir max-flow air intake kit kullanıyorum gayet memnunum herhangi bir sorun yaşamadım aksine azda olsa hissedilir şekilde performans artışı oldu. Artık daha rahat nefes alan bir astra'ya sahibim.

hava filtresi araca herzaman yaktırıyor benim aracımda vardı söktüm yskıtım düştü size bir örnek vereyim buradan fulleyip antalyaya gittim araç lpg li giderken filtre yi takmadım tankta daha çeyrek depo gazım oldunu gördüm fulledim 550 km ye 71000 lira lık lpg aldı oradan fulledim ve aynı hızda geldim bir depoyla ankaraya zor indim tabi kaliteli bir hava filtresi ile ne sonuçlar alınıyor onu bilemiyorum benimki markasız bir filtre

bende araca takmak istiyorum ama bazı kafama takılan şeyler var mesela istediğim zaman kendim söküp takabilir miyim filitreyi? birde debimetre dışında herhangibirşeye zarar verirmi? son olrak fiyat olarak ankarada ucuz olarak alabileceğim bi yer söyler misiniz? Çok oldu ama teşekkürler şimdiden...

Geri