Astra G airbag makarası

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan aoguz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

aoguz

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
merhaba arkadaşlar. benim 2000 model astra g nin airbag makarası arızalı. özel servis aksarayda(içanadolu) 250-300 tl arası değişim yapıyor. fakat ben e-bayda o parçayı 15.77 dolara buldum. güvenilir mi bu alışveriş veya bu konuda tavsiyeniz var mı ? gerçi o siteden nasıl alışveriş yapıldığını da bilmiyorum amayardımcı olan olursa sevinirim.

merhaba arkadaşlar. benim 2000 model astra g nin airbag makarası arızalı. özel servis aksarayda(içanadolu) 250-300 tl arası değişim yapıyor. fakat ben e-bayda o parçayı 15.77 dolara buldum. güvenilir mi bu alışveriş veya bu konuda tavsiyeniz var mı ? gerçi o siteden nasıl alışveriş yapıldığını da bilmiyorum amayardımcı olan olursa sevinirim.
demekki bu konuda kimsenin bir fikri yok

demekki bu konuda kimsenin bir fikri yok

Ebay adı altında aktif bir başlık var oradan Ebay ile ilgili alışveriş, güvenilir satıcılar, gümrük vb. konular hakkında bilgiler sürekli güncel zaten. 250 milyon yerine 20 dolar verin zaten, bu konuda tavsiye beklemenizi anlam veremedim, konuyu gördüm geçtim, herkes de aynı şekilde atlamıştır. Uğraşamazsanız çıkmacılarda 70-100tl arasına alabilirsiniz.

Parça numarasına dikkat edin, direksiyon kumandalı olup olmamasına vs.

airbag sargısı nedir bilmiyorum ama çıkma astra g diresksiyonu var elimde.direksiyon kumandalı

airbag sargısı nedir bilmiyorum ama çıkma astra g diresksiyonu var elimde.direksiyon kumandalı

Kabloları taktığınız zemberektir.
buyuk_fd79f8b4-3b8e-4a7d-9de7-9e299264a0e7.JPG

Geri