astra g alınır mı?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cengiz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

cengiz

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Merhabalar,
kasım-aralık da bir araç alacağım tekrar geçen seferkinde opel astra G den dönmüştüm, bu sefer ciddi olarak düşünüyorum. HB kasa tipinde sıfır yada ikinci el (1-2 yıllık) bir araç. bütçem max 22.

ne dersiniz astra g kasayı almak tam da üretimin durdurulmasının arifesinde nasıl bir hareket olur? 2 sene sonra satmak istersek zarar ettirir sanırım.

değerli yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.

Uzun süreli binici iseniz zarar etmeyi düşünmeyin bence. Araba artık yatırım aracı olmaktan çıktı. Zorunlu ihtiyaç haline geldi. İkinci el Astra G 2000-2004 arası bulup alın derim. Bu yaştaki araçlarda zararınız minumum olur diye düşünüyorum.

Uzun süre kullanacaksan al derim.Kısa vadeli alım satımda tabiki zarar edebilirsin ancak bu bir çok marka için geçerli.

22000 ytl ye tipine göre 2005 modele kadar alabilirsiniz.1.6'yı tavsiye ederim.

Merhabalar,
kasım-aralık da bir araç alacağım tekrar geçen seferkinde opel astra G den dönmüştüm, bu sefer ciddi olarak düşünüyorum. HB kasa tipinde sıfır yada ikinci el (1-2 yıllık) bir araç. bütçem max 22.

ne dersiniz astra g kasayı almak tam da üretimin durdurulmasının arifesinde nasıl bir hareket olur? 2 sene sonra satmak istersek zarar ettirir sanırım.

değerli yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.

öncelikle forumumuza hoşgeldiniz forum kurallarına göre bir imza oluşturmanız gerekmektedir. Arac konusunda zarar ederim kar ederim diye düşünmeyin bence sonuçta hangi arabayı alırsanız alın 2-3 sene kullanacaksanız mutlaka zarar edeceksiniz...

2 sene kullanırım diye düşünüyorum. 2005 altı bir araç almayı düşünmüyorum.
mümkünse 50bin km üstü de olmasın. bu şartlarda bir astra g hb olabilriim sanırım. geçenlerde bir arkadaş kampanyadan astra g nb aldı. yeni araç 0 km. 22 bin ytl ye.

206 ım vardı daha önce 19a aldım 18 ay sonra 18 e sattım. 2005 modeldi. xt donanımlı. bir kapı boyattım aldığım sürede. ama jant falan taktım.gayet iyi bir satış oldu bence bin lira zarar değil zaten.

ama 2 sene sonra astra g ye komik rakamlar verilir diye çekiniyorum esasında. siz olsanız ne yapardınız diyeyim bari?

Astra f'nin üretimi durdurulalı 10 sene oldu ama hiç de komik rakamlar verilmiyor.Bugün 98 model bir astra f'yi 13-14'e ancak alabilirsiniz.

Selim Bey,
çok teşekkürler.
kasım- aralık kampanyalarında baz modelde fiyatlar gayet uygun oluyor o zaman 0 km bir g alsam. daha sonra bazı opsiyonları servisde ekletebiliyormuyum. mesela biraz zor gibi geliyor bana ama müzik sistemi direksiyondan kumandası sonradan takılabiliyor mu? (pek sanmıyorum ama :))

amaç zarar etmemekse piyasadaki 2-3 arabadan birisidir astra g ben 1.5 sene önce almıştım 16000 ya bir yıl sonra 17000 sattım ama bir milyarda masrafı olmuştu kafa kafaya geldi gayet memnundum

astra g kesinlikle zarar ettirmiyecek bir araçtır bence almanızı tavsiye ederim ama kesinlikle 1.6 alın zarar etsem ben ederdim 3 ay önce 2004 model njoy otomatik astramı 23750 ytl sattım gerçi benim aracım biraz özeldi ama meraklısı çok ve piyasası olan bir araç olduğu için satışta acele etmezsen zarar etmesin

Geri