astra g alınır mı?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cengiz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Astra f'nin üretimi durdurulalı 10 sene oldu ama hiç de komik rakamlar verilmiyor.Bugün 98 model bir astra f'yi 13-14'e ancak alabilirsiniz.

Arkadaşım İstanbul da Astra F piyasası senin o dediğin rakamın yanından geçmiyor. Astra G 98 fiyatı (net satış) 10-12 ; Astra F 98 fiyatı ise 9,5 - 10,5 dur.

fyi

100oktan benzin satılıyo mu yaw? astra g 2003 e kadar alınır yazmışsınız gerisi 5 para etmez yazmışsınız 2006 model astra g sahibi olarak sizi bursaya davet ediyorum gelin misafirim olun astramla gezdireyim sizi anlarsınız o zaman iyi mi kötü mü ben mercedes c200 komp. e200 komp. bmw 5,20 sahibi olmuş biri olarak gayet memnunum astramdan gerek konfor güvenlik gerekse de işçilik açısından!

arkadaşımızın sorularına gelince astra g zarar ettirmez kesinlikle öle sorun falan çıkaran bi araç ta değildir ben gayet memnunum arabamdan sadece tavsiyem donanımlı alın sonradan eklerim baz alayım diye düşünmeyin derim ben daha evvel 206 sahibiydim demişsiniz 206dan sonra zaten uçak kullanıyorum sanırsınız astra g de :D

Gayet mantıklı bir yorum oldu. Bazı gerçekler acıtır. Bu da onlardan biri. Astra G 2003 yılı sonuna kadar alınır. Hala üretilen astra G lerin işçiliği olağanüstü kötüdür. Bazı gerçekleri kabul edin beyler

Seninle polemiğe girmek istemiyorum.Bu konuda otorite olaral bildiğin kim varsa söyle görüşelim.Yada bu fikirlerini ispatlamalısın.Örneklerle açıklamalısın.Yada susmalısın.Böyle ipe sapa gelmez,saçma sapan yorumlar yaparak bi yere varamazsın.Nerden duyduysan baya yanılıyosun.

Arkadaşım İstanbul da Astra F piyasası senin o dediğin rakamın yanından geçmiyor. Astra G 98 fiyatı (net satış) 10-12 ; Astra F 98 fiyatı ise 9,5 - 10,5 dur.

fyi

biz neden bulamdık acaba 98 astra g 4 ay araba aradıkta hele 10 - 12 yanı bence siz arabadan anlamıyorsunuz.o fiyata ancak kazalı 200 bini devirmişleri verirler.kaldıkı astra f bile 12 milyar değil temizleri 13 den başlıyor.siz 9.5 10.5 demişşsiniz gercekten sasırtıcı.(1.4 motorlar hariçtir)

Gayet mantıklı bir yorum oldu. Bazı gerçekler acıtır. Bu da onlardan biri. Astra G 2003 yılı sonuna kadar alınır. Hala üretilen astra G lerin işçiliği olağanüstü kötüdür. Bazı gerçekleri kabul edin beyler

ne alakası var benım aracım 2001 elegance bir öğretmenımde 2004 vardı hiç bir melzeme farkı göremedım hatta koltuk kılıfları bıle bizimkınden daha iyidi.yorumlarınızda lütfen biraz daha oturaklı bır seyler yazında bizde inanalım

arda bey öncelikle yeni üye olduğunuz için forumumuza hoşgeldiniz. Yazdığınız mesajlarda kullandığınız kelimeler pek hoş kelimeler değil forumumuzu diğer paylaşım sitelerinden ayıran en önemli özelliği üyelerin birbirine karşı yazdığı mesajlarda saygı çerçevesini aşmayacak ve diğer üyeleri kırmayacak kelimeler kullanmalarıdır. Site yönetimi olarak bu konu üzerinde hassasiyetle durmaya özen gösteriyoruz sizlerden de ricamız siteyi diğer siteler ile karıştırmadan paylaşımınıza devam etmeniz. Ayrıca lütfen imzanızı imza kurallarımıza göre düzenleyin..

Ortamı germeye gerek yok arkadaşlar konu dışına taşmadan burdan devam edelim..

astra g almayı düşünen biri en az cd donanımlı almalıdır. yanılıp da gl ya da comfort alırsan ne opsiyonu ekletebilirsin ki? döşemeyi mi değiştirisin, dreksiyon kontrolü mü ekletirsin yol bilgisayarı mı? bunların olması zor işler. o yüzden bütçenizi 17 ye kadar düşürün astra cd, elegance, edition seçeneklerinden birini tercih edin. ikinci elde en çok rağbet gören arabalardan biridir astra g. ayrıca neden hb alıyorsunuz ki? NB atletik duruşuyla mercedese kafa tutar bence.

Sallayın Selim Bey seviyesiz Arda bey' i.

Siz yine de unutmayın şunları:

1. ekonominin dibe vurduğu bir ortamda 10 senelik bir arabayı 13-14 e satamazsınız.

2. Her zaman 90-03 sonu astra G ler, sonradan özellikle de doğu bloku ülkelerinde üretilen diğer G lerden daha sağlam ve işçilik açısından da daha kalitelidir.

3. 22' ye astra alınacağına, tıpkı arkadaşlarım gibi 3-4 üzerine koyarak daha iyi leri (Mercedes A serisi, honda civic, vb..) gibi alınabilir

4. Ben 21 yaşındayken en azından bazı kardeşim yaşındaki tipler gibi bol keseden bmw kullandım, mercedes kullandım..astranın onlardan ne farkı var gibi :kop: abuk kelimelerle kendimi küçük düşürmezdim.

5. Kimse malına kötü demez ama hem özel, hem de yetkili servislere de sorduğunuzda onlar için de en iyi astra G ler 98-03 sonu arası astra g lerdir.

6. yaptığım kontratlar gereği Shell ile anlaşmalarım doğrultusunda ''gizlilik'' prensibi ile söz konusu kişinin adını sizlerle malesef paylaşamam ama şunu unutmayınız: yüksek oktan, arabanız 1.6 nın üzerinde değil ise size yolda performans katmaz ancak yine de motorunuzu inanılmaz temiz kılar. bir boğaz temizliğinde bunun farkına varırsınız. Bu ispatlanmıştır. Ayrıca, twinport motorlu arkadaşlara önerim en temiz benzini kullanmalarıdır.

7. Yorumlarım canınızı yakmış olabilir beyler ama unutmayın: kimseye küfür etmedikten, ağır tacizde bulunmadıktan ve ''salla gitsin vb..'' cümleler kullanmadıktan sonra da hazırlığını yaptığınız ''Arda beyi banlayın'' gitsin anlayışı sanmıyorum ki işe yarasın.

haydi size kolay gelsin:)

Geri