astra g alınır mı?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cengiz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
düşünmeden alın, ben 2 yıl önce aldım 2004 model G elegance ,donanımı çok iyi , 22 ye aldım hala o civarda gider diye düşünüyorum. parça problemi yok ,olsa bile bol ve ucuz zarar etmezsiniz bence. şimdiden hayırlı olsun.

birde şunu düşünün 10 senedir üretilen bi araç ve bu kadar uzun süre üretilen bir araçta kronik sorunlar minimum olur düşünmeyin alın. Ayrıca bunca zamandır üretilmesine rağmen benim çok hoşuma giden bi kasa kesinlikle güncelliğini kaybetmedi bana kalırsa bildiğim kadarıylada baya iyi satılıyo hala sıfırları

Astra G'nin 98-2003 yılları arasında yapılanları alınabilir. diğerleri malesef beş para etmez. Özellikle işçiliği gerçekten kötü. Bir çok arkadaşım aynı ikilemde kaldı ve piyasadaki 2004 ve sonrasında satılan Astra H, A 150 ve Honda Civiclerin çok çok daha iyi olduğunu gördü. Yaptıkları ise 22 yerine 24-25 verip söz konusu araçların 2. elini almak oldu. 2004 ve sonrası astra G değil ama Astra H & Corsa öneririm. Astra g de ise önerim (max. yıl) 2003 enjoy olabilir. Twinportun tek sorunu kaliteli benzin arayışıdır. Hele 100 oktan kullanılırsa gerçekten bir sorun çıkarmaz. Adı geçen araçların tümü tarafımca kullanılmıştır. Umarım yazım yardımcı olur.

Astra G'nin 98-2003 yılları arasında yapılanları alınabilir. diğerleri malesef beş para etmez. Özellikle işçiliği gerçekten kötü. Bir çok arkadaşım aynı ikilemde kaldı ve piyasadaki 2004 ve sonrasında satılan Astra H, A 150 ve Honda Civiclerin çok çok daha iyi olduğunu gördü. Yaptıkları ise 22 yerine 24-25 verip söz konusu araçların 2. elini almak oldu. 2004 ve sonrası astra G değil ama Astra H & Corsa öneririm. Astra g de ise önerim (max. yıl) 2003 enjoy olabilir. Twinportun tek sorunu kaliteli benzin arayışıdır. Hele 100 oktan kullanılırsa gerçekten bir sorun çıkarmaz. Adı geçen araçların tümü tarafımca kullanılmıştır. Umarım yazım yardımcı olur.
beş para etmez lafı pek hoş olmamış bence.

Bence alınabilir şekil olarak gayet güzel ve çok az sorun çıkartan arabadır. Satarken 1 2 milyar düşük satarsınız ama kullandığınız süre size kar kalır.

Gayet mantıksız bir yorum olmuş.Başka bir söz kullanmaya gerek yok.

Selim Bey,
çok teşekkürler.
kasım- aralık kampanyalarında baz modelde fiyatlar gayet uygun oluyor o zaman 0 km bir g alsam. daha sonra bazı opsiyonları servisde ekletebiliyormuyum. mesela biraz zor gibi geliyor bana ama müzik sistemi direksiyondan kumandası sonradan takılabiliyor mu? (pek sanmıyorum ama :))

Bencede maddi durumunuzu biraz zorlayıp sıfır almak daha uygun gözüküyor,zira astra g classic 26.000 ytl civarında.Ama direksiyon kumandası hakkında bigim yok.Bence çok da önemli bir şey değil.Benim araçta var.Ne kadar kullanıyorsun desen arabayı alalı 10 ay oldu ilk aldığımda meraktan biraz kullandım ondan sonra aklıma bile belmiyor kullamak.

Evet Shell den üst düzey bazı yetkilileri tanıyorum. Kendi söylemleridir.en temiz benzin 100 oktan dır. Twinport motor son derece hassas olduğundan en küçük bir kötü benzinde bir yığın arıza çıkarır. Bilginize....

Gayet mantıksız bir yorum olmuş.Başka bir söz kullanmaya gerek yok.

Gayet mantıklı bir yorum oldu. Bazı gerçekler acıtır. Bu da onlardan biri. Astra G 2003 yılı sonuna kadar alınır. Hala üretilen astra G lerin işçiliği olağanüstü kötüdür. Bazı gerçekleri kabul edin beyler

Geri