Astra G CD ile Elegance farkı nedir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kxlylmz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
1998 yılı sonu ve 2000 de dahil olmak üzere cd modeli çıkartıldı.
cd modelinde : 4 hava yastığı, fonksiyonel direksiyon, manuel klima,yol bilgisayarı, abs, kaset çalar,4 cam otomatik
2001 yılından itibaren elegance modeli çıkartıldı.
elegance modelinde anlamı (şıklık) : 4 hava yastığı, manuel ve dijital klima,fonksiyonel direksiyon abs, kaset çalar + 4lü cd changer, maun kaplama, açık renk koltuk döşemeleri, bazı modellerde sunroof, 4 cam otomatik
2000 ve 2001 yılında astra g nin edition modeli çıkarıldı.
edition modelinde:fonksiyonel direksiyon ,4 hava yastığı, sunroof,4 cam otomatik, diz destek ayarlı koltuk, cd çalar
yağmur sensörü..2003 elagance'larda yağmur sensörü de var..unutulmuş sanırım ;)

araç X motordur CD modellerin gaz pedalı eski sistemdir,(telli)2001 de başlayan elegance lar(ve diğer modeller z motorlar) elektronik gaz pedallıdır.bu bize ne kazandırır.araç daha atak ayrıca araca kolaylıkla hız sabitleyici takılabiliyor.

2000 yılına kadar cd, 2001 modelden itibaren elegance diye üretilmeye başlandı diye biliyorum

aynen öyle doğru bir bilgi bu ama şöyle bişey var cd modelindeki tüm arabalar aynı özellikde elegance modelinin özellikleri her aracda değişiyo yani kısacası dolusu var boşu var gibi bişey bu ama genede söylediğine katılıyorum...

arkadaşlar 2001 yılında üretilmiş cd modeli de var.aynı yıl içinde hem cd hem elegance üretilmiş.bende 2001 cd vardı daha önce.ayrıca elegance ların birde piyasada çok nadir bulunan özel bir versiyonu var.belki türkiyede 100 tane bile varmıdır bilmiyorum bu modelden.model yılını hatırlamıyorum ama adı elegance lux diye geçiyor. 8 hava yastığı, yağmur sensörü, far sensörü , dig. klima var araçta.

hocam satamamışsın arabayı_? satılıktı hatırladığım kadarıyla_?
Satmaktan vazgeçtim. çünkü bu kadar temiz bir araba bir daha bulamam.24000 verdiler yine vermedim. satarsamda 25000 den aşağıya vermem. ama yine de arayış içerisindeyim. 2004-2009 toyota avensis veya 2006-2008 jetta olabilir

Satmaktan vazgeçtim. çünkü bu kadar temiz bir araba bir daha bulamam.24000 verdiler yine vermedim. satarsamda 25000 den aşağıya vermem. ama yine de arayış içerisindeyim. 2004-2009 toyota avensis veya 2006-2008 jetta olabilir
araban temizse satma sayın hocam.2004 astra elegance serisinin en donanımlısıdır.ben de 2003 var,şahsen performans ekonomi,güvenlik sürüş keyfi konfor olarak fazlasıyla tatminkar bir araç.ben de satmak zorundayım ekonomiyi düzelttiğim anda temiz olmak şartıyla yine bir astraya binmek isterm Allah kısmet ederse..

araban temizse satma sayın hocam.2004 astra elegance serisinin en donanımlısıdır.ben de 2003 var,şahsen performans ekonomi,güvenlik sürüş keyfi konfor olarak fazlasıyla tatminkar bir araç.ben de satmak zorundayım ekonomiyi düzelttiğim anda temiz olmak şartıyla yine bir astraya binmek isterm Allah kısmet ederse..
Allah gönlüne göre versin. Ama insanoğlu bu hep daha fazlasını istiyor.En önemlisi elindekinin kıymetini bilmek. Bu arabayı alırken başkabir araba almam diyordum.Astra g nin en iyisi bu. Hele temiz olursa.

Geri