Astra g cid uygulaması

Merhaba biliyorsunuz araçta 4 hoparlör ve bu hoparlör lere akım veren 8 kablo var ben her hoparlöre giden uçlara bir tane 12 v role taktım role ayakları 6 ucdan oluşuyor rolenin kapalı ucu alpine bağladım açık ucu ncdr 1100 teyibe bağlı torpidonun içerisine basit bîr anahtar taktım rolelere 12 volt veriyorum basit 4 role iyi iş görüyor unutmayın 4 tane 6 ayaklı role olacak delikli bakır plakete lehim yapatsanız iyî olur aracın iso soketîne lehîm yaparsınız kolay gelsin sizdede ncdr 1100 varmı yoksa aracın kaset çalaramı takacaksınız?

teypleri yerdeğiştirseydiniz keşke

kenan ellerine saglik guzel olmus guzel bir calisma cikmis ortaya valla bende saydiklarinizin hepsi var koltuk isitma, yagmus sensoru, 4 airbag,sanruf ,yavas sonen tavan lambasi,kendi orjinal kumandasi ile arac calistirma sistemi,hiz sabitleme vs vs vs tek eksigim arka kafaliklarla kullanabilecegim on tarafa bir kafa cikma dvd gerci 4 lu cd var ama ben dvd istiyorum bu yuzdende baglama ve montajda yardima ihtiyacim var eger bana bir sema cizersen kullanilan malzeme listesi ile birlikte yapmayi deneyecegim ;(

Geri