13 Kas 2011 Konuyu Başlatan #11 S scowl Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 29 Eki 2011 Mesajlar 5 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Siteyi ziyaret et suluboya44' Alıntı: ben resimdeki yere yerleştirdim, bilgi ekranını göremiyodum, yukarıda dolu olunca en iyi yer burası ve kablo döküntüsü yok, Genişletmek için tıkla ... tebrik ederim, ciddi emek sarfdilmiş köklu bir değişiklk olmuş bu.
suluboya44' Alıntı: ben resimdeki yere yerleştirdim, bilgi ekranını göremiyodum, yukarıda dolu olunca en iyi yer burası ve kablo döküntüsü yok, Genişletmek için tıkla ... tebrik ederim, ciddi emek sarfdilmiş köklu bir değişiklk olmuş bu.
18 Kas 2011 #12 H hakanshn Banlanan Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 25 Haz 2010 Mesajlar 97 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 43 Siteyi ziyaret et suluboya44' Alıntı: ben resimdeki yere yerleştirdim, bilgi ekranını göremiyodum, yukarıda dolu olunca en iyi yer burası ve kablo döküntüsü yok, Genişletmek için tıkla ... süper olmuş tebrikler...
suluboya44' Alıntı: ben resimdeki yere yerleştirdim, bilgi ekranını göremiyodum, yukarıda dolu olunca en iyi yer burası ve kablo döküntüsü yok, Genişletmek için tıkla ... süper olmuş tebrikler...
11 Mar 2014 #13 iyilmaz19 Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 16 Ocak 2014 Mesajlar 15 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Siteyi ziyaret et kaset adaptör merhaba arkadaşlar ben de altarnetif olarak kaset adptörü seçenlerdenim. fakat kaset teyibe girmiyor yuva yukarda kalmış ne yapabilrim.
kaset adaptör merhaba arkadaşlar ben de altarnetif olarak kaset adptörü seçenlerdenim. fakat kaset teyibe girmiyor yuva yukarda kalmış ne yapabilrim.