► ASTRA G CRUİSE CONTROL Montaj (Resimli Anlatım)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MOKIA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
buda benim motordan. cengiz abinin dedigine gore akünün onunde duran su kahverengili yuvarlak soketmiş..
bende bu yüzden direksiyona bkatım tesisat geliyo mu diye. orda tesisat vardi ama servise goturdugumde motor kısmında olmadıgını gorduk. o yüzden serise gostermende yarar var. benim gibi kolu boşuna alma

o soketi söküp bakıcaktım ama elimde kalır diye ellemedim, sinyal kolu almıcam, direksiyondaki kumanda tuşlarına bağlamak niyetim.

vectra b ler için(2001 comfort 1.6)kol soketi uygunsa yazılım sinyal kolu ve müşirlerle takılabilicek anladığım kadarıyla değilse tesissat çekicez buraya kadar tamam.peki kolu söküp baktığımızda uygun olup olmadığını nasıl anlıcaz resim koyabilecek arkadaş varmı

kolu sokmene gerek yok. direksiyonun üstündeki kapagi aç. ve kolun biraz arkasında. boita duran bir soket olması lazım. 4lü ordan anlayabilirsin

vectra b ler için(2001 comfort 1.6)kol soketi uygunsa yazılım sinyal kolu ve müşirlerle takılabilicek anladığım kadarıyla değilse tesissat çekicez buraya kadar tamam.peki kolu söküp baktığımızda uygun olup olmadığını nasıl anlıcaz resim koyabilecek arkadaş varmı[/quot

buyur arkadaşım fotdaki araç kendi aracım .benimkide 2001 vectra comfort yani seninkinin aynısı,muhtemelen senin aracındada yok tesisat. ben yeniden çekmiştim. işaretli olan soketten varsa tesisatın var demek .yoksa sende benim gibi sıfırdan yapıcaksın bu işi.

08062009336.jpg

boşta duran soket yok o zaman benimde ethem gibi baştan çekmem gerekiyo.ecu dan kablo çekerken ecu nun soketini çıkardığım zaman arıza ışığı yanar mı

yok hiç birşey olmaz. bu işlemleri yaparken kontağını kapalı tut yeter.

ethem göğüste cc ışığı yok o konuda ne yapmayı düşünüyorsun ışıksız mı kullanacaksın.yani ışık yok derken ampülün takılacağı yuva ya da yer hiç yok bende

hayır ampul yuvası falan hepsi var sadece ampulün besleme yani + 12 ucu yok. ben şimdilik oraya ampul taktım . + ucunuda abs lambasınınkine bağladım. :) kontağı açınca cc lambasıda abs ile beraber yanıyor ve sönüyor. şimdilik beyindeki + 12 cc ucunu bulamadım. bulunca takıcam.

Geri