aminCengiz Abicim Sen Muhtesemsin Yha... Allah Bütün forumlara Senın Gibi İnsanlar Nasip Etsin...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
aminCengiz Abicim Sen Muhtesemsin Yha... Allah Bütün forumlara Senın Gibi İnsanlar Nasip Etsin...
burdan yazmam sorun olmazsa opel erpaş küçükyalı. sonra kartalda bir özel servise gittim. olur dediler ama yetkili servis yapsa daha iyi olur dediler biz hiç yapmadık filan. birde senin aracın otomatik olduğu için debriyaj switchi lazım olmaz dediler. bu doğrumudur. istanbulda yapan bir servisin bilgilerini verirseniz çok çok mutlu olacağım. acil lazım olan birşey bana
Slmlar. X motorlu araçların gaz pedalı elektronik yapmak deniliyor ama burada bi yanlış bilgi olduğu düşünüyorum. X motorlu yani gaz teli olan araçlar için cruise control ECU ya ihtiyaç var.Elektronik gaz pedalına değil. Bu beyin gaz kelebeğine gaz teli ile birlikte bağlanıyor ve mevcut sabitlenen hıza göre gaz telini çekip bırakıyor. Sistem aynı Z motordaki gibi çalışıyor.Aracın Ecu sundan hız bilgisi alıyor ve süper çalışıyor. Benim aracaıma uzunca bi uğraştan sonra monte edilebildi. Hatta benim aracımdan sonra artan tecrübeyle yaptıran bir arkadaşımınki çok daha kısa sürdü.
X motorlu yani gaz teli olan araçlar için lazım olan parçalar Z motorlu araca lazım olan parçalarla aynı ilave olarak Cruise Control Ecu lazım. Opellerde genellikle MAGNA markalı CC ECU bulunuyor. Diğer parçalar aynı : fren - debriyaj müşürü ve CC Kolu.
Alper bey benim aracım x motor ve otomatik edition araçta her donanım mevcut tek ve bence en önemli eksik cc magna marka ecu internette araştırdım Türkiyede bulamadım (yada ben araştırmada yetersiz kaldım) siz aracınıza cc yi nerede taktırdınız ve maliyeti hakkında bilgi verirseniz sevinirim.Bu konuda magna ecu yu nereden tamin edebilirim veya cc taktırabileceğim bir servis öneriniz olabilir mi? Teşekkürler...
vectraların da hepsinde hazır değil. ben aracıma cc takarken komple yeni tesisat çekmiştim.....
arkadaşlar bugün itibariyle bende aracıma cruise control taktrımış bulunuyorum hemde sadece 15 dakikada. arabam 2001 astra g elegance otomatik. sadece kolu alıp opcamdan cruiseyi açarak yaptık. tesisatı filan herşeyi hazır çıktı. yaptırmak isteyen arkadaşlara duyurlur. ahmet bu arada yardımlarından dolayı çok çok teşekkürler
Abi muhteşemsiniz siz (MOKIA & ETHEMBOZKURT) yaa tebrik ederim gercekten çok faydalı bilgiler bunlar. Bu arada bende Astra G 1.4 Twinport HB 2008 (baz model) sitede setapxxx adlı üyemiz aydında özel OPEL servisiymiş. Bana gel takalım dedi eğer sistem yok ise 280TL fiyat biçti valla ne diyim. Elim ve beynim sizinki kadar yatkın değil hatta hiç anlamam gideceğiz. Saygılarımı sunuyorum gercekten çok başarılı çalışma