► ASTRA G CRUİSE CONTROL Montaj (Resimli Anlatım)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MOKIA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
benim aracımda cc var ancakışğı yanmıyodu bu gün dnedim malzeme olarak 1600 ohm normal drenç 152 ohm drenç ve normal smd olmayan led kullandım ancak yanmadı acaba sadece smd leddemi yanıyo bide sizin yaptğınız gibi deniycem bide smd ledin + ucu hangisi drençdede + - uçlar fark ediyomu yardımcıolursanız sevinirim

2001 model z motor Edition 2000 var. İzmirde şunu yapabilecek usta yok.
Kime sorduysam uzaktan bağırıyor . OLMAZZzzz diye

debriaj muşhuru 20 tl
işcılık program 90 tl
toplam 110 tl
cc kol 100 tl
210 tl toplam
cengiz abi kadranda işigi halledersem super olcak malzemeyi yarın alcam elektronıkcıler carşisindan onuda becerırsem guzel olcak
:)

2001 model z motor Edition 2000 var. İzmirde şunu yapabilecek usta yok.
Kime sorduysam uzaktan bağırıyor . OLMAZZzzz diye
evet canım cıktı yaptırana kadar araba 1 gun servıste kaldı işi cözduler astra g de benı magdur etmedıler bu fıyatt ta bana özel oldu acıkcası :D
daha 1 hafta önce bursadan faık arabasını yaptırdık astra h sadece bır cc kolla hal oldu opel her modellı farklı göstermek lazım kardesım oluyor sonucta
:D

walla 1.0 corsa c easytroniğe taktıramadım ben servis tech2de beyinde c.c. seçeneği görünmüyormuş uyuşmuyo dediler ve bütün sorunu motora bağladılar 1.2, 1.3 , 1.4 olsaymış uyacakmış bana saçma geldi ama yapacak birşey yok sanırım.

Istanbuldaysan bymustang nickli mustafa arkadaşimizin ustasi var onun irtibata geç sana yardimci olur

cc

:cry:arkadaşlar arabam 2003 opel corsa enjoy spor modeli. cruise control taktırmak için servise gitiğimde cc kolu takıldı tec4 cihazından programı yüklendi aynı cihazla test edildiğinde cc devreye girmedi. sitem kabloları araştırıldığında ecudan kola kadar olan kabloların olduğunu fakat debriyaj sivicine gelen kablonun bulunmadığını ve ecudan debriyaj svicine kablo çekilmesi gerektiğini söylediler. Bu konuda ne yapılabilir orjinalinde olmayan kabo çekilmesi ilerde problem yaratırmı

:cry:arkadaşlar arabam 2003 opel corsa enjoy spor modeli. cruise control taktırmak için servise gitiğimde cc kolu takıldı tec4 cihazından programı yüklendi aynı cihazla test edildiğinde cc devreye girmedi. sitem kabloları araştırıldığında ecudan kola kadar olan kabloların olduğunu fakat debriyaj sivicine gelen kablonun bulunmadığını ve ecudan debriyaj svicine kablo çekilmesi gerektiğini söylediler. Bu konuda ne yapılabilir orjinalinde olmayan kabo çekilmesi ilerde problem yaratırmı
öncellik kendinizi uye arşivinde tanitiniz forum kurali hic bir sorun olmuyor zaten serviste yaptircaksan problem olmaz

Geri