dün benim combo-c 2006 1.3 e cc taktık
1-cc sinyal kolu 130 tl parçacıdan alındı
2-aracımda zaten fabrikasyon debriyaj müşürü varmış
3-sinyal koluna bağlanan sokete 3 kablo geliyordu. 4. yani cc kablosunun olması gereken yer boştu. x45 soketin 2. piminden bir adet kabo çekildi.
4-montaj tamamlandıktan sonra tech-2 ile tanıtım yapıldı
5-sonuç mükemmel, ama götergede ışık yok.
konuyu baştan sona bi solukta okudum,paylaşım için MOKIA ve emeği geçenlere çok teşekkürler.gerçekten paylaşmakta yapmak kadar emek isteyen bir olay.
2006 corsa c 1.3 için yukarıdaki combo ile aynı sonuç olacağını umuyorum ve sizden taktığınız kolun resmini rida ediyorum.
Şimdi Cengiz bey tecrübeniz nedeniyle size danışıyorum:ben kolu almak istemiyorum,butonu kendim eklemek istiyorum,corsa c için verdiğiniz şemada S229 içine bakarsak 3 nolu ucun ortak olduğunu görüyorum.3.butonunda hız + - için olduğunu varsayıyorum.3.butonun hemen solunda numara verilmemiş bir buton var?
daha önce siyal kolu dağıtmadım,buton konumlarını tek kablodan anlamak için direnç mi kullanılıyor?eğer öyleyse S229 içindeki değerler hakkında bilginiz var mı?
eğer bu kısmı çözebilirsek mevcut sinyal kolunun 3 numaralı ucundan çıkış yapıp buton kombinasyonuna girip ordan X45 soketinin 2 numaralı ucuna ulaşmak istiyorum.
Son düzenleme: