anlayamadığım iç tesisat hazır hazırda nerde sonlanıyor cc kol soketi ve debriyaj müşür soketinin kabloları x120 yada ecuya ulaşmıyor boştamı saçma geldi bana
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Resim alıntı sanırım.
Kablolar x120 ye geliyorsa evet bu şekilde,
gelmiyorsa ECU soketinde yuvalar boştur oraya pin yada kablo sokup tamamlaman gerek.
Dediğim gibi bu işte standart yok. Aracına bakıp uygun neyse onu yapacaksın.
Aktifleştirme işlemini İZMİR'de nerde yaptırabilirim? Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Gaziemirdeki MERCANLAR güvenlik Kodunu sordular hönk dedim. Apışıp kaldım. 70 TL kod için alıyorlar. 100 TL giriş ücreti alıyorlar.( işiniz olsa da olmasa da)
Ayrıca tesisatı kendim çektiğim için sorumluluk bana ittir diye dilekçe yazdırıyorlar. Daha bir sürü abidik gubidik işler.
6.sanayiye gittim: ordakiler de güvenlik kodunu al gel 40-50 liraya hallederiz dediler.
Ne diyorsunuz, ne yapayım?
Aktifleştirme işlemini İZMİR'de nerde yaptırabilirim? Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Gaziemirdeki MERCANLAR güvenlik Kodunu sordular hönk dedim. Apışıp kaldım. 70 TL kod için alıyorlar. 100 TL giriş ücreti alıyorlar.( işiniz olsa da olmasa da)
Ayrıca tesisatı kendim çektiğim için sorumluluk bana ittir diye dilekçe yazdırıyorlar. Daha bir sürü abidik gubidik işler.
6.sanayiye gittim: ordakiler de güvenlik kodunu al gel 40-50 liraya hallederiz dediler.
Ne diyorsunuz, ne yapayım?