Cengiz ( mokia ) abimizin yardımlarıyla bende bugun kendım taktım. Hiç tesisat yoktu. Kendim çektim hepsini. Opcomdanda aktif ettim. Malatyada olanlar varsa yapmak isteyen yardımcı olabilirim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
burada yazılanların aynısını yaptım fakat debriyaj musurundeki telleri birbirine değdirdiğimde 38 nolu sigorta atıyor nedeni ne olabilir sizce?
SM-A320F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
burada yazılanların aynısını yaptım fakat debriyaj musurundeki telleri birbirine değdirdiğimde 38 nolu sigorta atıyor nedeni ne olabilir sizce?
debriyaj müşürünün diğer ucu beyne gidiyorsa ve buna rağmen sigorta atıyorsa demekki amper fazla geldi.. çünkü bu sigorta hem fren hem göstergeyi besliyor zaten.. sizde hem kol hemde müşür için kablo çekince fazla amper çekiliyor olabilir..
arkadaşlar aracımda debriyaj müşürünün soketi mevcut ama tesisat çekili değil tesisatı çektim ama bu müşürün soketinde siyah ve gri kablo var bunların hangisi sigortadan geliyor nasıl bakabilirim.
Gaziantep de bu islemi yapabilecek bir arkadaşımız var mi?