ASTRA G CRUİSE GÖSTERGE LED AKTİVASYONU ( Resimli Anlatım )

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MOKIA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
evet fren ya da debriyaj pedalına basılı olmadığı zaman araç dururken bile yanar

arkadaşlar benim arabamda cruise control var fakat cruise control'u kullandığımda göstergede lambası yanmıyor,buradaki devre sadece cruise control'u kullandığımızda lambayı aktif hale getirmek içinmi kullanılıyor.

taktırmısmısın cc yoksa sen aldıgındamı cc varmıydı bu devre cc ısıgı ıcın kadranın ıcıne ampul yerlestırıyosun bu devreyı cc eklıyosun sonra yanıyor

abiler :) şimdi bende yapcam bunu yarın malzemeleri alıyımda bide bu göstergenin içinde cruise ledi hangisi onun resmi yokmu yoksa göstergede led kendisimi var takılımı araç astra g :)

bu akşam bende montajı tamamladım. gayet güzel çalışıyor. elinize sağlık arkadaşlar.

selamlar.

devreyi corsa c cdti için uygulayan var mı acaba?

devreyi yaptım ama çalıştıramadım.

devrede rölelerin besleme voltajları sargı uçlarına C-D'den veriliyor, diğer sargı ucuna besleme debriyaj ve frenden veriliyor. doğru mudur?

Arkadaşlar ECU da bu konu ile ilğili çıkış olmadığından kol ve müşürlere bağlı harici bi sistem olucak. koldaki tuşa bastığınızda yanıcak.
fren yada debryaja bastığınızda devredışı kalıcak.

MOKIA Usta
hiç almancam yok ama şu sayfada sanırım ecu daki 23 nolu pinin CC led aktivasyonu ile ilgili olduğu yazıyor.Belkide sadece 17 dti içindir.

http://www.astra-g.de/showthread.php/19455-Tempomat-nachrüsten-im-1-7-DTI-(Y17DT)/page2

Son düzenleme:
Geri