- Konuyu Başlatan
ya bence bu honda ies leri fena abartıyolar ya :S honda06 team vardı,onlarda senle yürür felan demişlerdi yozgat bulvarında denemiştik o gazla vti lara sulanmıştım 3,20 ye gelnce,o kadar bağırıpta gidemeyen bi araç olamaz Ctesi aöf sınavı için çankayaya gittim,birlik ışıklarında soluma e36 3.20 geldi sarıda bastık,o bati ben pati (bende astra H 1.6 var ) ikimzde sardık patiden kurtulduk hala bişey pati çekiyo soluma döndüm yarım boy önümde kahverengi connect, 150ye felan cıktık connect yarım boy arkamdaydı,e36 onun 1 boy arkasındaydı
Kalkışa gelince max tork 3200-3500 civarı,bu deviri yakalamak içinde 5bin civarında kalkmak gerek,zaten sarsada önemli değil,sonuçta 250-300 nm torklu makina yok,150 nm tork sarsa ne sarmasa ne,gazı döşemeye yapıştırmakta,vitesi şip şap değiştirmekte fayda var,tabi redline a girmemeyede dikkat etmek gerek bence astra alır
Bende öyle düşünüyorum hocam 5000 de dolduracaz bu arada aracım 2001 elegance. Kesici yok
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
---------- Yeni Mesaj eklenme zamanı: 06:36 ---------- Önceki Mesaj zamanı: 06:35 ----------
Geçemezsen iesi bana buradan haber ver ben geçerim
Ama ben drag yapmam rolling iyidir
Rollde deneriz
---------- Yeni Mesaj eklenme zamanı: 06:38 ---------- Önceki Mesaj zamanı: 06:36 ----------
4500 e sabitleyip debrijayı birden bıraktığınızda çok güzel kalkıyor, ne aşırı sardırıyor ne yığılıyor.
4500-5000 arası candır