Astra G Düşürme(Basma) Hakkında Yardım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan OzanKILIC
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
güncel

dostum spor yay alıp kestirme işine bence girme madem kesilecek oem yayını kes derim ben :) ayrıca kesmeye karşıyım coil olsa tam istediğin gibi olur ;)

dostum spor yay alıp kestirme işine bence girme madem kesilecek oem yayını kes derim ben :) ayrıca kesmeye karşıyım coil olsa tam istediğin gibi olur ;)

El yapımı coil yaptırmayı düşünüyorum. Sadece önlere yapılacak orjinal üstündeki amortisöre yapacaklar 400 tl dior fiyat uygun mu sence ?

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

bence herseyın fazlası zarar aracını shopla basmıssın ımzanda fakat o kadar da o arabayı kullanman cok zor olucak hele aıleyle asla kullanamazsın paran varsa gıt aır yaptır var oyle bır kac tane en ıyısı o yere sıfırda yapabılıyorsun ıstersen suv gıbıde yapabılıyorsun

bence herseyın fazlası zarar aracını shopla basmıssın ımzanda fakat o kadar da o arabayı kullanman cok zor olucak hele aıleyle asla kullanamazsın paran varsa gıt aır yaptır var oyle bır kac tane en ıyısı o yere sıfırda yapabılıyorsun ıstersen suv gıbıde yapabılıyorsun

Coil düşündük el yapımı 13 cm basıyor. Şuan askıya aldık

Kardeş zevk meselesidir saygı duymak lazım ama imzandaki basıklık çok fazla ve de bırak güzel görünmeyi görüntüyü bile bozuyor. Ama dediğim gibi zevk meselesi tabi.

bende aracıma yay istiyorum ama herkes birşey söylüyor uygulamayı yaparsanız yorumlarınızı bekliyorum

bende aracıma yay istiyorum ama herkes birşey söylüyor uygulamayı yaparsanız yorumlarınızı bekliyorum

Hocam aracımı satılığa çıkardım sanırım düşürmeyeceğim. Ama takıldığınız bilmek istediğiniz birşey varsa sorabilirsiniz. Bayağı araştırdım çünkü

öncelikle aracınız hakkında hayırlısı olsun diyorum. Merak ettiğim 3.5 yay takıp 1 2 parmak kadar çok yetersiz alçaldığını söylenler var ve 3.5 takıp 3 parmak indiğini söyleyenlerde var. Benim için 3 4 parmak yeterli. 5 lik yay takınca alt takıma ciddi zararlar verebiliyomuş. 4cm lik yay varmı veya 3.5 un uçlarından biraz kestirsek tatmin eder mi? Yayın aracı çok değiştirdiğini düşünüyorum son zamanlarda kafayı yemek üzereyim yay yay diye photoshoplu fotoğrafa bakıp bakıp kendimi avutuyorum :(

Geri