- Konuyu Başlatan
öncelikle aracınız hakkında hayırlısı olsun diyorum. Merak ettiğim 3.5 yay takıp 1 2 parmak kadar çok yetersiz alçaldığını söylenler var ve 3.5 takıp 3 parmak indiğini söyleyenlerde var. Benim için 3 4 parmak yeterli. 5 lik yay takınca alt takıma ciddi zararlar verebiliyomuş. 4cm lik yay varmı veya 3.5 un uçlarından biraz kestirsek tatmin eder mi? Yayın aracı çok değiştirdiğini düşünüyorum son zamanlarda kafayı yemek üzereyim yay yay diye photoshoplu fotoğrafa bakıp bakıp kendimi avutuyorum
Hocam 3.5 cm yay aracı en fazla 2 parmak indirir ve bu orjinalle aradaki farkı belli etmez. 5 lik yay alabilirsin. Kaliteli birşey aldıktan sonra hiçbirşey olmaz. Ben yay alacaktım ama 5 bile bana az geldi. Toplamda 3 parmak düşürür 5 lik yaylar. 5 takınca hiçbirşey olmaz alt takıma. Dikkatli kullanırsın ama bu aman aman bi şekil değil. Ayrıca 5 yol tutuşun artacaktır. Konforda fark olur ama aşırı fark olacagını sanmıyorum. Tavsiyem olarak 3.5 alacaksan hiç alma. 5 al daha iyi. Amortisöre zarar verir diyenlerde var. Ustana sorarsın zararı olur derse amortisöre işlem yapar halleder
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi