astra g egzoz sesi...

Hiç bi opel marka arabadan orta susturucuyu sökmeden tam ses alınmıo.adamlar öle bi orta susturucu yapmıski cıt yok :D çok bekledim takdırdıkdan sonra ses almak için şimdi idare eder :)
babamın tabiriyle pıtır pıtır ne güzel...
şöyle gürül gürül olsa fena mı olur :D

orta susturucuyu sökmek derken performance tip takacam o aldıgım remusu baya ses değişir mi yada deiğişir inş yaaa:D:D

:) sen yinede çok iyi bi ses bekleme..hüzüne ugrarsın.ben otto yu takdıgımda usta tmm takdk dedi.demese anlamazdım :D.artık bişe demim yani :)

bekliyodum...
attığın cevapla çoktan hüzünlerde yüreğim:D...
orta susturucu patlaktı o yüzden pek şok olmadım sağlam olupta performance susuturucu taksam o daha acı olurdu...
headers vs vs olayına giremeyeceğimiz için çıktıgı kadarıyla yetınecez.. yer yer arabaya eşlik edip egzoz sesi çıkartırım:D:D:D:D...

ben aracımda çift çıkışlı ithal performance egsoz + jsv hava filtresi kullanıyorum gayette içerden ve dışardan belirli tok bir ses alabiliyorum fakat bunun asıl görevini yerine getiren hava filtresi oluyor:D geçenlerde filtreyi çıkartmıştım egsozdan neredeyse ses bile gelmiyor:D yani ekip çalışması şart bu araçlarda ha bide bundan önce 1.6 cd modeli vardı bende ondan filtrede bundaki gibi ses alamamıştım motor farkından dolayı olsa gerek.. yakında aracıma headers yaptırmayı düşünüyorum performance ve daha iyi bir ses için;)

aynen dediğin gibi tok ses var ama tatminkar değil çözüm filtrede diyorsanız birde onu denerim artık +100 lira daha:D.. headers olayını biraz arastırdım biraz yakıtı
artırıyormuş ama deger sanırım.. headers yaptırırsam krom düşünüyorum.. headers yaptırdıgınızda ve suan ki durumuyla bir video çekip koymanız mümkün mü acaba?

:)) dikkat edin sesi duymak için yaktın sınırlarını zorlayabilrsiniz..:))

Çok da karamsar olmayın ben istediğim alıo sayılırm tatmin oluorm :))

aynen dediğin gibi tok ses var ama tatminkar değil çözüm filtrede diyorsanız birde onu denerim artık +100 lira daha:D.. headers olayını biraz arastırdım biraz yakıtı
artırıyormuş ama deger sanırım.. headers yaptırırsam krom düşünüyorum.. headers yaptırdıgınızda ve suan ki durumuyla bir video çekip koymanız mümkün mü acaba?
arabanın ne kadar orjinalliğini değiştirsen o kadarda cebine yansır:D yani şu olmuyor hem sesi alacaksın hem performans alacaksın hemde araç yakmayacak böyle bişey yok:D kısacası gülü seven dikenine katlanır:D

headers işini yaza doğru düşünüyorum.. filtreni tak emin ol sesi farkedeceksin eğer kat iptalin yoksa onuda yap o zaman sesi ve performansı gör tabi buda cebine yansıyacak..:D valla kocagün araba tepesindeydim filtreyi çıkartmayı bile düşündüm kafam şişti bi yerden sonra çekilmiyor:D:D

Kat iptal ettireceksen yerine küçük bir susturucu takmanı öneririm.Bende senin gibi yaptım ilk başta düz boru cektim ama 4000 devirden sonra resmen teneke cayırtısı oluyor hiç tavsiye etmem. Bence güzel bir açık hava filtresi tak simota mesela yazları sökersin.

ewt mehmet arkadaşıma katılıyorum benim önceki aracımda kat iptali yapılmış yerine mercedes e250 susturucu takmışlardı sanki filtre varmış gibi uğultu yapıyordu bunların hepsini yapınca çok güzel ses alacağına inanıyor ve bekliyoruz:D

Geri