astra g egzoz sesi...

standartt kafa kaldirirsin herturlu

kafa tutarız her türlü:D
kafa yersek bahane belli sıkıntı olmaz ''2.0 motorla birde geçemeseydin ezik misin olum boş konuşma'':D:D:D... sıkıntı olmaz yani:D

arabam burdayken 1.6larla oynamak yeterli oluyodu fazlasına gerek yok birasda zekayı kullanıp oynamakta fayda var her sey performans mı :D:D..
bi tane 52 plaka maganeII gördüm yapıştım tamponuna trafikte benim sisleri farkettirip(rolling mod=farlar off:D) gaza getirdim trabzonda trafik bazen sağdan bazen soldan daha iyi ilerler nerde oldugunuza bağlı onu bildiğim için 2-3 makas arkamdan kayboldu yol cevre yoluna baglandıgına gördüm geliyodu 1 şık makas sonunda çıldırdı birascık gazladım ilerde hep radar oldugunu bildiğim için pisliğimi yapıp yanıma yaklaşmasına müsade edip az bişey gazladım bu iyici sinir oldu sonra adam vııııınnnn eeee tabiki sonu radar:D:D....

Son düzenleme:
videoyu acabilsem güzel olacaktı ama:( acamadım ki silinmiş yada gizlilik ayarlarından diyo..

ortaa sustucu ipteli yetrli olucaktır arkadaşa sanrım ama videoyuyu izleyememiş. sende bi aralr headers vardı satılık gitti sanrım o :)
aynen yeterli oldu o tatlı tok sesi yeteri kadar artırdı baya güzel sesi var suan...
forumda ali arkadasımızdan sabah aldım öğleden sonra takdırdım buluştuk ilk tepkisi senin araba erkek olmuş:D:D.. ses baya arttı ve bozulmadı..

cemal sen şimdi orta ve son susturucu + olarakta hava filtresiyle mi aldın bu sesi?? bide video eklersen bizde görelim merak ettim :)

hava filtresi yok en kısa zamanda video eklerim..

Geri