selam dostlarım,daha önce(astra g hb bagaj hacmi) topic,inde belirtmiştim g kasanın(hb) hayranıyım bu model uzun yıllardır çok tutuluyor hernekadar yeni astracılardan artık kaldırılmasını isteyenler çıksada,ben sağlamlığıyla yol tutuşuyla bu otomobilin kullanıcılarının gönlünü fethettiğini düşünüyorum,g kasayı ilk classıc,te görmüş ve hasta olmuştum ikinci elini almayı kafama koydum,arabayı araştırınca bu kasada birçok seçenek gördüm comfort,enjoy,elegance vs.önceki arabam tipo 1.4 olduğundan yine 1.4 classıc baktım fakat tipodan ağır olan g kasanın birde+klimayla 1.6,dan daha çok yakacağını düşündüm üstelik birde 1.4 classıc,in donanımının çok düşük olduğunu görünce 1.6,lara özellikle enjoy ,elegance,yöneldim siz ne dersiniz? 2004,ten düşük almak istemiyorum km,side 30-40.000 gibi mesela 2004,enjoylar 21-22 arası eleganceler 22-23 gibi, bildiğm kadarıyla en donanıımlısı elegance 8 hava yastığı,digital klima,park sensörü vs.vs enjoyda bayağı iyi d.klima yok galiba,ama far ve stopları çok güzel ikisi arasındaki diğer farklar nelerdir? sizce hangisini neden tercih etmeliyim ustalara sorulur, beğendiğim bir aracı size sunuyorum sizce fiyat ve görüntü nasıl,herkese selamlar.. http://www.araba.com/ilan/opel/astra/454974