- Konuyu Başlatan
cabrio tek kelimeyle harika:good: ama bu chevrolet özellikle son resimden sonra senin enjoy,unda resmine bakınca biraz kaba sabamı geldi ne? bayaa bi kaslı gözüküyo
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Her yazana inanma bence gözle bizzat görmediğin sürece millet kafadan uydurma ne varsa yazıyor,yada aracın hastası oluyor sonradan yaptırıyor.ergin967' Alıntı:walla opelin yüzüncü yıl serisi olmasının haricinde pekte bir fark yok be dostum bu kasanın en donanımlısı elegance bir ilan gördüm 22.800,e standart donanım haricinde digital klima,cruıse kontrol,park pilot,ısıtmalı koltuklar,kendinden kararan dikiz aynası,yağmur sensörü,eps,asr,cd,mp3 çalar,8 hava yastığı vs vs..manyak oldum walla 2004 model kız gibi arabaydı 40.000 km
dostum ilanı galeridendi satıldı o araba haftalarca takip ettim eve gelince kesin bi bakıyodum beni 3.000 ytl kadar aşıyodu sayısala filan saldırdım ama gitti araba çok içim gitti wallacoRSac' Alıntı:Her yazana inanma bence gözle bizzat görmediğin sürece millet kafadan uydurma ne varsa yazıyor,yada aracın hastası oluyor sonradan yaptırıyor.
İlanın linki varmı?
mdellal' Alıntı:Bi de mercekli farları olsaydı ...