belki inanmayacaksınız ama megane 2 1.4 bu araca yetişemiyor...eski kasa megan 1.6 da öyle...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
walla dostum 2000edition,un çok özel ve donanımlı bir model olduğunu bende biliyorum ama binbir güçlükle biriktirdiğim paramı 2000 model arabaya vermek için ancak garajda yatmış kaporta ve km,si gerçekten çok iyi durumda olması lazımki buda çok zor gibifaithless1905' Alıntı:ben olsam hatta arıyorum da şuan 2000 EDITION derim...
walla opelin yüzüncü yıl serisi olmasının haricinde pekte bir fark yok be dostum bu kasanın en donanımlısı elegance bir ilan gördüm 22.800,e standart donanım haricinde digital klima,cruıse kontrol,park pilot,ısıtmalı koltuklar,kendinden kararan dikiz aynası,yağmur sensörü,eps,asr,cd,mp3 çalar,8 hava yastığı vs vs..manyak oldum walla 2004 model kız gibi arabaydı 40.000 kmcoRSac' Alıntı:2000 edition farkı jant ve sunroof haricinde başka neler var?
o türkiyeye gelmeyenler efsanesini bende duydum insan gerçekten merak ediyor birde makyajlanmış halide varmış bunların hayret bu kadar tutan bir kasanın makyajlısı neden gelmedi acabaM@honi' Alıntı:Elegance :good: :good: bide Türkiye ye gelmeyenleri varki konuşmuyorum ben gerçekten çılgın 10 numara araçlar
ergin967' Alıntı:o türkiyeye gelmeyenler efsanesini bende duydum insan gerçekten merak ediyor birde makyajlanmış halide varmış bunların hayret bu kadar tutan bir kasanın makyajlısı neden gelmedi acaba