Astra g gümüş griye cam tavan görünümü ???

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan astrahb
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
sakın boyatma folyo ile yaptır yaptırıyorsan

biraz geç oldu ama arkadaşım ben yaptırdım çok ta güzel durdu 2 sene önce yazın yaptırmıştım ilk günkü gibi parlaklığını koruyor tavsiye ederim uydudan görünen tek astra G eger yolun düşerse bursaya 50 tl koy cebine gel benim yanıma;) tabi yaptırmadıysan daha:D:D:D oluyor
my.php

http://img268.imageshack.us/my.php?image=hpim1877.jpg

benim yolum sık sık düşüyor bursaya nasıl ulaşabilirim sana?

Arkadaşlar bu siyah film tavanda güzel duruyo ama önümüz yaz ve kavurucu sıcaklar var ve o siyah folyo araca çok ısı çekerek aracın boyasının solmasına , kalkmasına neden olmaz mı??İleride satarken yada başka bişey olduğunda çıkarttığımızda altındaki boyanın mahvolmasından korkuyorum :(:(:(

evet doğru söylüyorsunuz çok sıcak havalarda yapışma falan olursa çünkü aracın en önemli yerine tavanına yapılan bi işlem tavanı boyarsakta satılırken çok sıkıntı yaşatır;) kapı,kaput,falan da değil boyancak yer tavan yani neden boyandı diye bi sürü şey sayarlar sonra kazamı vardı vs.vs.vs

iki sene kullandım ben daha sonrasında söktüm hiç bir problem yaşamadım çıkarttığımdada tavanda sadece bir kaç tane yapışkanlar kaldı bunlarıda sabunlu bezle çıkarttım şu anda gayet güzel renk falan farkta ayırmıyor ben tavsiye ederim sonuçta tercih meselesi

istanbulda tek parça halinde kaplayacak olan biryer bilen varmı arkadaşlar yaptırıcamda yer arıyorum

valla nasıl tarif etsem.koctasa yakın degil o kadar.söle diyim mahmutbey caddesinde kiler var orayı biliyorsan kilerin karsısındaki sokaktan dereyoluna iniyorsun.ne saga ne sola sapmıyon tekrardan yukarı cıkıyorsun sokaktan.yokusu cıkınca karsında kalıyo.istersen telefon numarasını verebilirim

saol dostum adresi bulurum sanırım.

istanbulda tek parça halinde kaplayacak olan biryer bilen varmı arkadaşlar yaptırıcamda yer arıyorum

ben biliyorum kardeşim.yer maslak oto sanayide ama acık adresi yok elimde.firmanın adı protac.google yaz cıkıyo karsına.telefon numaralarını verim sana 0212 285 05 16 0212 285 17 50

izmirde bu işi yapacak bi yer var mı? ya da 6 haziran da bursaya gelicem, tlf no verebilir misiniz. size nasıl ulaşırız??

ben biliyorum kardeşim.yer maslak oto sanayide ama acık adresi yok elimde.firmanın adı protac.google yaz cıkıyo karsına.telefon numaralarını verim sana 0212 285 05 16 0212 285 17 50

hacı çok pahalı orası ya 250-300 lirada bi kaplama için veremem şuan için malum öğrenci mevzusu daha uygun bir fiyata arıyorum 50-100 lira arasında tek parça düzgün çekebilecek biryer b.çekmece-avcılar k.çekmece y.bosna taraflarında falan

Geri