sakın boyatma folyo ile yaptır yaptırıyorsan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
biraz geç oldu ama arkadaşım ben yaptırdım çok ta güzel durdu 2 sene önce yazın yaptırmıştım ilk günkü gibi parlaklığını koruyor tavsiye ederim uydudan görünen tek astra G eger yolun düşerse bursaya 50 tl koy cebine gel benim yanıma tabi yaptırmadıysan daha oluyor
http://img268.imageshack.us/my.php?image=hpim1877.jpg
Arkadaşlar bu siyah film tavanda güzel duruyo ama önümüz yaz ve kavurucu sıcaklar var ve o siyah folyo araca çok ısı çekerek aracın boyasının solmasına , kalkmasına neden olmaz mı??İleride satarken yada başka bişey olduğunda çıkarttığımızda altındaki boyanın mahvolmasından korkuyorum
valla nasıl tarif etsem.koctasa yakın degil o kadar.söle diyim mahmutbey caddesinde kiler var orayı biliyorsan kilerin karsısındaki sokaktan dereyoluna iniyorsun.ne saga ne sola sapmıyon tekrardan yukarı cıkıyorsun sokaktan.yokusu cıkınca karsında kalıyo.istersen telefon numarasını verebilirim
istanbulda tek parça halinde kaplayacak olan biryer bilen varmı arkadaşlar yaptırıcamda yer arıyorum
ben biliyorum kardeşim.yer maslak oto sanayide ama acık adresi yok elimde.firmanın adı protac.google yaz cıkıyo karsına.telefon numaralarını verim sana 0212 285 05 16 0212 285 17 50