Astra g gümüş griye cam tavan görünümü ???

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan astrahb
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
hacı çok pahalı orası ya 250-300 lirada bi kaplama için veremem şuan için malum öğrenci mevzusu daha uygun bir fiyata arıyorum 50-100 lira arasında tek parça düzgün çekebilecek biryer b.çekmece-avcılar k.çekmece y.bosna taraflarında falan

tavana cekile folyo kast folyo ve top halinde satıldıgı için bu folyo herkes tavan kaplama yaprken bu folyayı kullanmıyor.kullanan yerlerde yüksek fiyat istiyor.kast folyodan tek parca haline yapan yer bulursan ve 50-100 arası bi fiyata bulursan banada haber verirsen seviniri :D

arkadaşım ben sşze 50 ytl yaptırırm bursadah haberiniz olsun tvana kullanılan malzemenin metresi 6 ytl:D:D

arkadaşım ben sşze 50 ytl yaptırırm bursadah haberiniz olsun tvana kullanılan malzemenin metresi 6 ytl:D:D

peki yaptırcagın malzemenin kalitesi nasıl.kast folyo mu.kast folyo ise ben 20gün sora gelcem o tarafa.yaptırayım.yok kast folyo degilse 50liraya istanbulda yapan yer var zaten.ama dedigim gibi kast folyodan olup olmadıgını sölersen cok iyi olur ;)

şuan istanbul dışındayım istanbula geldiğimde illaki bulucam tek parça çeken biyer aslında avcılarda rs garage tek parça çeker ancak fiyat olarak ne isterler bilmiyorum 2 araba gitsek indirim yapabilirler

Son düzenleme:
şuan istanbul dışındayım istanbula geldiğimde illaki bulucam tek parça çeken biyer aslında avcılarda rs garage tek parça çeker ancak fiyat olarak ne isterler bilmiyorum 2 araba gitsek indirim yapabilirler

avcılarda nerde bu rs garage.ben gidip konusup fiyat alabilirim.

en son gümüşpala mahallesindeydi daha sonra taşınmışlar şuan yerini bilmiyorum bende telefonları var kartta yazıyor ancak oda istanbulda salı çarşamba yazarım olmadı beraber gidip fiyat alırız ben onlardan alışveriş yaptım çünkü biraz daha fiyat kırdırma şansımız olur

arkadaşlar ben aldığımda 2 yıl kullandım hiç bir bozukluk olmadı ilk gunkü parlaklığı halen duruyodu arabayı satacağım için çıkartmıştım ama şimdi satmaktan varzgeçtim ve tekrardan kaplatıcam valla nasıl bir malzeme olduğunu bilmiyorum ama 5 yıl parlaklık garantisi verdiğini ve bozulmama garantisi olduğunu biliyorum ben kaplatıcam geldiğinizde bakarsınız beğenirseniz sizede yaptırırz tercih sizin ama malzeme mat değil parlak

ya şimdi çift renk falan olayı yapmasın polisler :D

valla nasıl tarif etsem.koctasa yakın degil o kadar.söle diyim mahmutbey caddesinde kiler var orayı biliyorsan kilerin karsısındaki sokaktan dereyoluna iniyorsun.ne saga ne sola sapmıyon tekrardan yukarı cıkıyorsun sokaktan.yokusu cıkınca karsında kalıyo.istersen telefon numarasını verebilirim
telde versen iyi olur kardesım saol.

bugun tavanımı mat siyah kaplattık.arkadaşımın tavanıda parlak siyahla kaplattık.malzeme kast folyo diye bildiğimiz malzeme kullanmadık.pahalı bi malzemeymiş fiyat yüksek çıktı.emrah arkadasımızın kuzenının yerinde yaptırdık. 55 lira.gitmeden aramanızı tavsiye ederim malzeme sorun.alper reklam 05363737055. ucuz yollu yaptırmak ısteyenler için iyi bir yer.hee bende para var kalıtelı ıstıyorum dıyenlere maslağa gitmelerini tavsiye ederim.

Ekli dosyalar

• IMG0029A.webp
    IMG0029A.webp
    60.3 KB · Görüntüleme: 53
Geri