Astra G Gündüz Farı (Day light) Uygulaması

Bence 3 ünü de sök aracın altına neon misali yap derim...öne koyma sadece arka taraf ile yanlarda olsun..

İşte power ledle o olay süper olur
hatta kapı eşiklerine yapılan ışıklı logo benzeri bi boşaltma yaptırıp zemine opel - astra - vectra veya keyfe göre bi şekil-yazı projeksiyon şeklinde düşürülebilir.
çok değişik bi figür olur
ama apaçiler hemen onu da kapıp fokunu çıkarır :D

üçüncü şöyle oldu arkadaşlar anlatıyıom ben size 3 4 kutu led aldık ben hiç birini beyenmedim hepsini geri verdik bi bunu kesmiştik bu elimize patladı bununda yarısını oraya yarısınıda bagaja yaptık sizce 3. ledi nere alıyım bir fikir verin ?

bence hellaya 500 tl vermeye değmez çok para

üçüncü şöyle oldu arkadaşlar anlatıyıom ben size 3 4 kutu led aldık ben hiç birini beyenmedim hepsini geri verdik bi bunu kesmiştik bu elimize patladı bununda yarısını oraya yarısınıda bagaja yaptık sizce 3. ledi nere alıyım bir fikir verin ?

İç aydınlatmada kullan...Ara kabloyla arka okuma lambası yapabilirsin ya da plaka aydınlatmasına kullan ;)

Arkadaşlar Bu apaçi işimi olmuş nasıl duruyor
picture.php

yanlış anlamayın ama bence apaci işi olmuş. Ondan ziyade vectranin güzelliğini gölgelemiş.

Bence ledleri bu şekilde uzuuun uzuuuun şeritler halinde değilde daha küçük detaylarda kullanmak hoş olu kanaatindeyim. Bu akşam Serdar yediler kardeşimin avatarındaki led uygulamasının aynını sıfır passatta gördüm çok yakışmış, sanki orjinalmiş gibi. En kısa zamanda yaptırmak lazım. Bu arada Sislerin yanı gayet müsait ızgaraya cuk oturur. Yarın bi deneyelim şu led işini ;)

Bence ledleri bu şekilde uzuuun uzuuuun şeritler halinde değilde daha küçük detaylarda kullanmak hoş olu kanaatindeyim. Bu akşam Serdar yediler kardeşimin avatarındaki led uygulamasının aynını sıfır passatta gördüm çok yakışmış, sanki orjinalmiş gibi. En kısa zamanda yaptırmak lazım. Bu arada Sislerin yanı gayet müsait ızgaraya cuk oturur. Yarın bi deneyelim şu led işini ;)

Bence de Mustafa abi..Sen de katıl bu kervana :kop:

Geri