Astra G Gündüz Farı (Day light) Uygulaması

corsa c daylight

gece daha hoş bir görünümü oluyor .umarım beğenirsiniz

Ekli dosyalar

• IMAG0329.webp
    IMAG0329.webp
    84.7 KB · Görüntüleme: 93
Çok yakışmış güle güle kullanın.

teşekkürler

hemen sipariş vermek istiyorum gerçekten apaçi modeli olmamış alakası bile yok harika olmuş güzel günlerde kullanmak dileğiyle

beğendim çok şık durmuş

45702_417537699148_603909148_4860825_6342967_n.jpg

selam aleyküm.. size bişey sormak istiyorum arabanıza yaptığınız gündüz farlarından(ledlerden) memnunmusunuz .. bende aynısınıı alıp yapacağım o yüzden size bii danışmka istedim..bii kutuda 2 adetmiigeliyor ve fiyatıı 15 liramııı..

slm bu xenon ları nasıl taktırdınız bilgi vere bilrmisiniz ben ustaya götürdüm bana aparat alman lazım falan dedi nasıl bişi o ?

selam aleyküm.. size bişey sormak istiyorum arabanıza yaptığınız gündüz farlarından(ledlerden) memnunmusunuz .. bende aynısınıı alıp yapacağım o yüzden size bii danışmka istedim..bii kutuda 2 adetmiigeliyor ve fiyatıı 15 liramııı..

ben bunu gecen sene yaptım cok memnundum daha o zaman gündüz farı pek yoktu. 6 ay sonrada söktüm sis farı taktım. fakat daha güclü bir şey istersen suluboya44 (Özgüç beyin) önerdiklerini takınız.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...i-araci-double-ledli-gun-isigi-66458386/detay ben bunlardan alıp taktım, çarşamba sipariş verdim, cuma akşam geldi, gündüzde montajını yaptım ama çokta hoşuma gitmedi,,

Geri