Astra G Hakkında Yorumlarnız...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kadango
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

kadango

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Arkadaşlar sizden önemli bir isteğim olacak,G kasa Astra almak üzereyiz sizlere danışayım dedim.
Öncelikle kullananlar ve bu arabayı iyi tanıyanlar yorumlarını esirgemezse sevinirim.Araba 2001 1.6 Gl.Bunlarda Abs,çift hava yastığı var mı?(Alacağımız adam var demiş.İnternette kiminde var kiminde yok.)Birde direksyondan kumanda olayı var mı?
Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler...[:)]

astra g çok iyi tercih ama niye gl arkadaşında dediği gibi bazılarında var bazılarında yok ama elegance,njoy al derim

evet kesınlıkle cd modelini al onlarda 4 airbag war hemde yok bılgısayarı war

bencede cd. ama 2001 edition u tek geçerim

Walla abi iyi bi topic açmışsın bölece bende yararlanmış olcam saolasın:good:
Evet Byler benim Kasırganın üstüne 3-4 milyar koyup g kasanın hangi modelini tavsiye edersiniz ve bu fiyatta temiz g kasa bulabilirmiyim çünkü gerçekten Kasırgayı çok iidenk getirdiydik şimdi korukuyorum alacağımız araba haşat çıkarsa die:D BANADA YARDIMCI OLABİLİRMİSİNİZ:D

astra g çok iyi tercih ama niye gl arkadaşında dediği gibi bazılarında var bazılarında yok ama elegance,njoy al derim
Walla Abdullah abi benim ilgimi daha çok çeken N-JOYlar helekiki lacivertse yemede yanında yat walla:D bide temiz N-JOYların fiyatı kaçtan başlıyo acaba öğrenebilirmiyim:good:

iyi bir otomobil...

ben maalesef 11 ay kullanabildim 2001 edition vardı kesinlikle çok güzel bir araç. 78 000 de aldım servis faturaları eksiksizdi ve egr dışında hiç sorun çıkarmamış. Ben de 94 000 e kadar kullandım sorunsuz bir şekilde ama sorunlu bir şekilde pert ettim gerçekten kasası da çok sağlammış:D şiddetle öneririm ama gl ya da 1.4ünü alma derim.

1,4lerde taş gibi sağlam motoru vardı.test edip onaylanmıştır.1,6'da da aynı olacağını düşünüyorum.kasa da oldukça sağlamdır.ancak 120bin civarına gelince biraz masraflı oluyor.o masrafları çektikten sonra gene olabildiğince sorunsuz bir araç diyebilirim....

Walla Abdullah abi benim ilgimi daha çok çeken N-JOYlar helekiki lacivertse yemede yanında yat walla:D bide temiz N-JOYların fiyatı kaçtan başlıyo acaba öğrenebilirmiyim:good:

burak anlaşılan ilgini njoy lar çekiyor.alırsanda 2004 ü 10 numara zaten.
ben 23 ytl ye aldım.şuan bi arkadaşımda bakıyor ama 20-25 ytl nin arasında değişiyor aracına göre ama pişman olmazsın.:good:

Geri