Astra G Hakkında Yorumlarnız...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kadango
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
çift airbag abs var direksyonda kumanda yok yada bizimkinde yok suanda 2000 model astra gl var ama elegance veya cd yi tavsiye ederim donanım olarak onlar daha iyi

Selam Arkadaşlar. Bende Astra G Sedan Var. Çift Hava Yastığı , Abs , Klima var. Direksiyondan Kumanda Yok. Brc Marka Sıralı sistem Lpg Taktırdım Alır almaz. 2 Yıldırda biniyorum. Küçükte olsa Hiçbir sorun çıkarmadı. Aracım 80.000 Km'de. Kırmızı. 99 Model. Satmayı Düşünüyorum. Bilginiz olsun arkadaşlar..

ilgilenen olursa aracım satılık linkte aşağıda ama bu fiyat fazla bir süre için geçerli değil siteden bi arkadaşın arabasını almak için fiyatı geri çektim ama uzun süreli değil

sınıfındaki en iyi araç sayılabilir bence yol tutuşu çok iidir amortisörleri biraz serttir 100.000 km devirdikten sonra sağından solundan ses gelmeye başlamaz kronik bir sorunu yok kasası gerçekten sağlam bakımları düzenli yapıldıktan sonra extra bir sorun çıkartmaz tabi ki her arabada olduğu gibi düzgün kullanmak şartıyla gaz pedalına yüklenmediğin sürece vede uygun viteslerde kullandığın sürece yakıt tüketimi çok makul seviyelerdedir dış görünüşünden bahsetmiyorum zaten çok ince hatları olan zarif bir araba günün birinde görüntüden sıkılırsan görüntüyü değiştirmek için aradığın her türlü modifiye parçasını piyasada rahatlıkla bulabilirsin ayrıca diğer mekanik aksam parçalarında da herhangi bir sorun yok piyasa rahatlıkla bulunuyor vede ithal bir sürü yan sanayi malzemesi olduğu için bakımlarını daha da ucuza getirebilirsin alırkende benim için maddiyat sorun değil diyorsan 2004 elegancesini öneririm en dolu modeli budur 2005-2006 ve 2007 modellerde bulamazsın 2004 te olan özellikleri ayrıca yine maddiyet durumlarına göre 2004 njoy 2000-2001 edition larıda öneririm

Valla Bizde bi tane gumuş gri gl ye bakmıştık arabada çizik boya değişen hiç yoktu sıfır ayarındaydı 16 bin demişti abs yok diye almamıştı babam

gl bazılarında abs var bazılarında yok internettekilere inanmayın olanlarda var yazıyo olmayanlarda

Geri