Astra G Hakkında Yorumlarnız...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kadango
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ben maalesef 11 ay kullanabildim 2001 edition vardı kesinlikle çok güzel bir araç. 78 000 de aldım servis faturaları eksiksizdi ve egr dışında hiç sorun çıkarmamış. Ben de 94 000 e kadar kullandım sorunsuz bir şekilde ama sorunlu bir şekilde pert ettim gerçekten kasası da çok sağlammış:D şiddetle öneririm ama gl ya da 1.4ünü alma derim.

ewet aynen katılıyorum 1.4 tavsiye etmiyorum o motora o kasa büyük gelmiş.birde donanımlar kısıtlı.

alıyorsan 2004 otomatık vıtes elegance al benımkı gıbı yanı:). dıgıtal klıma yagmur sensoru ıcten kararn dıkız aynası surucu yolca yan ve perde aırbagları var. cd çalar turkce yol bılgısayarı dıreksıyondan kumanda, orjanal maun kapalama konsul ve vıtes topuzu. felan filen işte. birde egr bozmasa ıyı olacak

gl de yol bilgisayarı abs direksiyondan kumanda çelik jant yok çift hava yastığı var

burak anlaşılan ilgini njoy lar çekiyor.alırsanda 2004 ü 10 numara zaten.
ben 23 ytl ye aldım.şuan bi arkadaşımda bakıyor ama 20-25 ytl nin arasında değişiyor aracına göre ama pişman olmazsın.:good:
saol abdullah abi de o biraz tuzlu olacak :( bizimkinin üstüne şöle 3 milyar koysak bizimkinide 12,50 veya 13e sattıkmı noluyo 16 yani peki bu fiyata temiz bulabilirmiyim:( işte parasızlığın gözü körolsun:D

alıyorsan 2004 otomatık vıtes elegance al benımkı gıbı yanı:). dıgıtal klıma yagmur sensoru ıcten kararn dıkız aynası surucu yolca yan ve perde aırbagları var. cd çalar turkce yol bılgısayarı dıreksıyondan kumanda, orjanal maun kapalama konsul ve vıtes topuzu. felan filen işte. birde egr bozmasa ıyı olacak
Katılıyorum, bende Şubat ayında 2004 elegance otomatik aldım. Maşallahı var. :)

Bence 99 veya 2000 cd bulabilirsin.
Üst kat komşum 99 modeli 15000 ytl ye aldı.
Ya abi saolda peki temizmi çünkü gerçekten bu aracı ii denk getirdik aldığım temiz çıkmassa pişman olma olasılığıda var:( işte poyüzden böle derin düşünceler içindeyim daha bi senedir servise iki kere gittik bak birisi kapıkilidi bozuldu bide antifrizine baktırdık işte bide aldığım sorunlu çıkarsa die peki komşunuz aldığı araç kaç km deydi:confused: teşekkürler bide cdlerde ne özellikler var onuda öğrenebilirmiyim

burak selam 2003 astra njoy 1.6 19000 ytl aldım.

burak selam 2003 astra njoy 1.6 19000 ytl aldım.
:eek: İşte abi şöle araba bende denk getirirsem ancak o zaman Kasırgaya kıyarım yoksa satmam gerçekten baya zor bi duygusal bağ oluştu gibi abi araç nasıl ya yürüründe filan sorun yoktur inşallah bide kaç km:D merak ettim aracı şimdi abi sitede resmi varmı acaba:good:

Geri