Hocam
Bu 14lük hoparlörü hepsiburada dn buldum ama 16lığı bulamadım. Kalkmış mı acaba. Sana zahmet bi bakabilir misin?
Bu 14lük hoparlörü hepsiburada dn buldum ama 16lığı bulamadım. Kalkmış mı acaba. Sana zahmet bi bakabilir misin?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hocam
Hocam ön ve arka kapıları sökmek için vidaları nerede bulunuyor?
Hocam kapıları söktüm.
Hoparlörü de söktüm. Sen söktüğün hoparlörü çöpe mi attın?
Sanırım dış çevresi plastikle entegre olarak üretilen parça hiç bir işe yaramaz artık?
Ben asıl Pioneer hoparlörü takarken sorun yaşadım. Deliğin çevresini dediğin bantla kapladım. Ama üstteki vida ve alttaki vidayi tutturamadım. Sonra bir elektrikciye gittim. Üstteki trox vidayı sıktı. Altaki büyük deliğin yanına bir delik açtı ve ordan sıktı.
Ama asıl olay şu. Seste herhangi bir değişiklik olmadı. Taktığım hoparlör 16cm lik Pioneer. Bassı felan kuvetli olmasını beklerdim. Hala üzerinde orijinal teyp var. Acaba teyp yetersiz mi geliyor? Hoparlörü besleyemiyor mu acaba?
Hocam sen önden çıkan hoparlörleri çöpe mi attın?
Hocam arka hoparlörleri değiştirmesem mi acaba.
Sen hiç bir değişiklik yok dedin ya.