Astra G icin en iyi Filtre

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan GKNNLBNT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Pipercross Viper Carbon var genelde simota hic bi yerde yok tutlmamıs öle diolar Pipercross Viper Carbon getirtilebilio hemen fiyatıda bi yerde 150 USD bi bvaska yerde 300 EUR bu nasıl is anlamadımm . . .

en iyi ürünleri herkesin almasını bekleyemezsin..:) ferrari herkeste var mı...:)pipercross iidr güvenebilirsin yalnız iki ürünü var(kutu içi) venom( bi alt modeli )ve carbon..venomda ii ama filtreye 2- 3 kere benim gibi para vericeğine bi kere ver bitsin..carbon un fiyatı ist aksaray parçacıların olduğu yerde 400 ytl ye buldum istiyosan sende bakabilirsin...

ben Pipercross Viper Carbon' u bi yerde 150 USD'ye buldum elimdeki filtreyi satıyorm arkadasa sonra gidip viper' ı almayı düsünüyorum . . . ne dersiniz

sahtesi var mı bilmiyorum ama dediğin fiyat viper için çok ucuz ve sıfırsa kaçırma bence...filtrede budur..
pipercross.jpg

Şu hava Filtresi çok ses veriyormu ya merak ediyorum açıkcası
ayrıca yakıt tüketimi nasıl etkiliyor_?

walla siparis üzerine depodan getiriris dedi öle biseler sayıkladı aradı fiyatı 150usd dedi bide sadece pipercross vardı sadece filtre borusuz dısı sünger kaplıydı ona 120 ytl dedi pipercross viper 150usd 150usd verip komple kiti almak daha avantajlı almısken bi kere alıyorus tsk ederm herkse . . .

ben kendi gözlenimlerimi yaziim filre sesine gaza gelip basarsan icio benzini :D ama acık hava filtresi takıp normal devirli kullanırsa 2.5 3.0 devirlerde vites degistirrsen yakıtta düsme bile oluo orjinalden . . .

ben kendi gözlenimlerimi yaziim filre sesine gaza gelip basarsan icio benzini :D ama acık hava filtresi takıp normal devirli kullanırsa 2.5 3.0 devirlerde vites degistirrsen yakıtta düsme bile oluo orjinalden . . .
gokhan aldin mi filtreyi...
benim resimdeki mi...

Geri