Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
+1907öncelikle aracın çok hoş görünüyor.mükemmel olcak inşallah. Bu astra bende olsa şuanda şunları yapardım; madem jant olayına girmişsin, bunun devamında spor yay ve spor amortisor alcaksın.senin yerinde olsam şuanda biraz kasarım coilover alırım.zaten yay ve spor amortısor bırlıkte nerdeyse aynı paraya denk gelcek.istedıgın kadar indirirsin aracını 10 cm den bahsedıyorum. Ikinci olarak hb bir astra g için kesinlikle ledli stop diyorum.sedan kasalarda ledli stop yok bu yüzden kıymetini bil.daha sonra kesinlikle angel.angel olduğu zaman bunu çok güzel bi panjur ile bütünleştirmen gerekiyor.ardından hem sislere hem de farlara xenon diyorum.sislere beyaz ampul falan koyıyım deme.ince detayların falan boyanması olayı sana kalmış bi durum böylede hoş duruyor.ama arka daki yazılardan hemen kurtul bence.egsoz seçimini iyi yap bence kaliteli ve güzel dursun,acele etme.orta ayar cam filmi ile direklere siyah folyo çektir.app plakasız olmaz zaten.al sana sade ve mükemmel astra.
bendende +1908 o zamanöncelikle aracın çok hoş görünüyor.mükemmel olcak inşallah. bu astra bende olsa şuanda şunları yapardım; madem jant olayına girmişsin, bunun devamında spor yay ve spor amortisor alcaksın.senin yerinde olsam şuanda biraz kasarım coilover alırım.zaten yay ve spor amortısor bırlıkte nerdeyse aynı paraya denk gelcek.istedıgın kadar indirirsin aracını 10 cm den bahsedıyorum. ikinci olarak hb bir astra g için kesinlikle ledli stop diyorum.sedan kasalarda ledli stop yok bu yüzden kıymetini bil.daha sonra kesinlikle angel.angel olduğu zaman bunu çok güzel bi panjur ile bütünleştirmen gerekiyor.ardından hem sislere hem de farlara xenon diyorum.sislere beyaz ampul falan koyıyım deme.ince detayların falan boyanması olayı sana kalmış bi durum böylede hoş duruyor.ama arka daki yazılardan hemen kurtul bence.egsoz seçimini iyi yap bence kaliteli ve güzel dursun,acele etme.orta ayar cam filmi ile direklere siyah folyo çektir.app plakasız olmaz zaten.al sana sade ve mükemmel astra.