astra g için sade olacak neler yapabilirim ?

kapı kolları kapı çıtalarını ve marşbiyerini boyamakla başlayabilirsin sonra bi angel camlara film yay ztn bi başladınmı gerisi geliverir

Kapı direklerine mat siyah folyo+ orta koyulukta cam filmi, marşpiyelleri ve kapı kollarını boyatın kapı çıtaları kalsın fazla beyaza boğulmasın jantlarla uyumlu olur:good:. Stoplara yapılan uygulama güzel bi uygulama olmuş. Komple kırmızı olabilirdi yanlız. Logo iptalleri(astra, 1.6 16v, Opel yazıları) çıkma bulunursa bertone ızgarası güzel ve maliyeti ucuz olur. 3.5 yay ve güzel bi egzozla hoş bi görüntü yakalanabilir. Karartmalı ön far yada angel ile tamamlanır.:D

orjinal olarak oynamayı düşünmüyorsanız(orjinalden kasıt OPC-kit,veya Steinmetz-kit) tamponlarla falan hiç oynamayın,
-önlere Hella Blackmagic Arkalarada karartılmış Njoy stoplarından takın
-ön panjuru İrmscher veya steinmetz panjurla değiştirin
-sadece Kapı çıtaları ve Kapı kollarını orjinal astarlı olanlarla değiştirerek boyatın,alt etekleri boyatmanıza gerek yok çünkü görüntü bu sefer çok yalın oluyo hoş gözükmüyo bence
-kapı direklerinin orasında kalan beyaz kısmı siyah yapışkanlı malzemeyle kaplayın
-3.5mm lik bi yay işinizi görür bence 3.5mm lik yay takın
-şuanda üstündekilerinin dışında arabayı acacak daha güzel gösterecek bir jant tercih edebilirsiniz
-camlara çok koyu olmamak şartıyla film çektirebilirsiniz
bence bu işlemlerden sonra gerçekten sade ve şık bir astra ortaya çıkacak

ön panjur çıkma nerden ve kaça bulabilirz ilgileriniz için tşkler

camlara 1 numara film+ kapı kolları çıtalar ve ayna dipleri gövde renginde boya + var mı yok mu anlayamadım ama 3,5luk spor yay + arkaya spoyler.

öncelikle aracın çok hoş görünüyor.mükemmel olcak inşallah. bu astra bende olsa şuanda şunları yapardım; madem jant olayına girmişsin, bunun devamında spor yay ve spor amortisor alcaksın.senin yerinde olsam şuanda biraz kasarım coilover alırım.zaten yay ve spor amortısor bırlıkte nerdeyse aynı paraya denk gelcek.istedıgın kadar indirirsin aracını 10 cm den bahsedıyorum. ikinci olarak hb bir astra g için kesinlikle ledli stop diyorum.sedan kasalarda ledli stop yok bu yüzden kıymetini bil.daha sonra kesinlikle angel.angel olduğu zaman bunu çok güzel bi panjur ile bütünleştirmen gerekiyor.ardından hem sislere hem de farlara xenon diyorum.sislere beyaz ampul falan koyıyım deme.ince detayların falan boyanması olayı sana kalmış bi durum böylede hoş duruyor.ama arka daki yazılardan hemen kurtul bence.egsoz seçimini iyi yap bence kaliteli ve güzel dursun,acele etme.orta ayar cam filmi ile direklere siyah folyo çektir.app plakasız olmaz zaten.al sana sade ve mükemmel astra.

öncelikle aracın çok hoş görünüyor.mükemmel olcak inşallah. Bu astra bende olsa şuanda şunları yapardım; madem jant olayına girmişsin, bunun devamında spor yay ve spor amortisor alcaksın.senin yerinde olsam şuanda biraz kasarım coilover alırım.zaten yay ve spor amortısor bırlıkte nerdeyse aynı paraya denk gelcek.istedıgın kadar indirirsin aracını 10 cm den bahsedıyorum. Ikinci olarak hb bir astra g için kesinlikle ledli stop diyorum.sedan kasalarda ledli stop yok bu yüzden kıymetini bil.daha sonra kesinlikle angel.angel olduğu zaman bunu çok güzel bi panjur ile bütünleştirmen gerekiyor.ardından hem sislere hem de farlara xenon diyorum.sislere beyaz ampul falan koyıyım deme.ince detayların falan boyanması olayı sana kalmış bi durum böylede hoş duruyor.ama arka daki yazılardan hemen kurtul bence.egsoz seçimini iyi yap bence kaliteli ve güzel dursun,acele etme.orta ayar cam filmi ile direklere siyah folyo çektir.app plakasız olmaz zaten.al sana sade ve mükemmel astra.
+1907

öncelikle aracın çok hoş görünüyor.mükemmel olcak inşallah. bu astra bende olsa şuanda şunları yapardım; madem jant olayına girmişsin, bunun devamında spor yay ve spor amortisor alcaksın.senin yerinde olsam şuanda biraz kasarım coilover alırım.zaten yay ve spor amortısor bırlıkte nerdeyse aynı paraya denk gelcek.istedıgın kadar indirirsin aracını 10 cm den bahsedıyorum. ikinci olarak hb bir astra g için kesinlikle ledli stop diyorum.sedan kasalarda ledli stop yok bu yüzden kıymetini bil.daha sonra kesinlikle angel.angel olduğu zaman bunu çok güzel bi panjur ile bütünleştirmen gerekiyor.ardından hem sislere hem de farlara xenon diyorum.sislere beyaz ampul falan koyıyım deme.ince detayların falan boyanması olayı sana kalmış bi durum böylede hoş duruyor.ama arka daki yazılardan hemen kurtul bence.egsoz seçimini iyi yap bence kaliteli ve güzel dursun,acele etme.orta ayar cam filmi ile direklere siyah folyo çektir.app plakasız olmaz zaten.al sana sade ve mükemmel astra.
bendende +1908 o zaman;)
ama 3.5 luk yayda işini görür ben taktım çok memnunum ve yeterince düşürüyor!jantlar çok güzel gerçekten!

bence sadelik istiyosan ilk basta kapı kolu ve kapı cıtalarını aynı renge boyat sonra arka ön tampon altı ve marşpiyel al öne siyah tabanlı angel tak camlarada 1 numara film çektir spor yay tak arabayı biraz daha indir ozman bence istediğini sadelikteki modifiyeyi yakalıyacaksın:alkis::alkis::alkis:

Geri