Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tis hakkında biraz araştırdım ama çoğu firma bu programı alabilmek için bir sürü para dokuyormus ben nasıl bulacağım kusura bakma usta senide yoruyorum çok sağol yardımcı olduğun için
Tis hakkında biraz araştırdım ama çoğu firma bu programı alabilmek için bir sürü para dokuyormus ben nasıl bulacağım kusura bakma usta senide yoruyorum çok sağol yardımcı olduğun için
ARACİN KENDİ MERKEZİ KİLİDİNDEN GELEN KABLOLARİ MODÜLE NASİL TAKİLİR ONUN YOLUNA BAKİN ZOR BİSEY DEGİL AMA İSİN EHLİNİN YAPMASİ DAHA SAGLİKLİ OLACAGİNİ DUSUNUYORUM
ARACİN KENDİ MERKEZİ KİLİDİNDEN GELEN KABLOLARİ MODÜLE NASİL TAKİLİR ONUN YOLUNA BAKİN ZOR BİSEY DEGİL AMA İSİN EHLİNİN YAPMASİ DAHA SAGLİKLİ OLACAGİNİ DUSUNUYORUM
Kendi orjinal beynini sokup bu çin malı olan Universal kilit takmak istiyorum usta bu nasıl olur araştırıyorum.ama pek okadar bilgi edinemedim çünkü hep eski araçlara montaj yapılıyor