Asrta G sonradan takılma kilit merkezi

O zaman teknik çizimden vs anlarsın tis 2000de bunların hepsi yazıyor türkçeside vardı sanırım
Tis hakkında biraz araştırdım ama çoğu firma bu programı alabilmek için bir sürü para dokuyormus ben nasıl bulacağım 😁 kusura bakma usta senide yoruyorum çok sağol yardımcı olduğun için

Tis hakkında biraz araştırdım ama çoğu firma bu programı alabilmek için bir sürü para dokuyormus ben nasıl bulacağım 😁 kusura bakma usta senide yoruyorum çok sağol yardımcı olduğun için
Tis2000 türkçe indir yazınca ücretsiz siteler çıkıyor global tis yeni olanı onunda full lup ücretsizi var ama tis 2000 işinizi görür

ARACİN KENDİ MERKEZİ KİLİDİNDEN GELEN KABLOLARİ MODÜLE NASİL TAKİLİR ONUN YOLUNA BAKİN ZOR BİSEY DEGİL AMA İSİN EHLİNİN YAPMASİ DAHA SAGLİKLİ OLACAGİNİ DUSUNUYORUM

• Beğen
Tepkiler: cagatay16
ARACİN KENDİ MERKEZİ KİLİDİNDEN GELEN KABLOLARİ MODÜLE NASİL TAKİLİR ONUN YOLUNA BAKİN ZOR BİSEY DEGİL AMA İSİN EHLİNİN YAPMASİ DAHA SAGLİKLİ OLACAGİNİ DUSUNUYORUM
Kendi orjinal beynini sokup bu çin malı olan Universal kilit takmak istiyorum usta bu nasıl olur araştırıyorum.ama pek okadar bilgi edinemedim çünkü hep eski araçlara montaj yapılıyor

ÜNİVERSAL TAKARSAN ANAHTAR SİFRESİDE KALKAR TORNAVİDAYLA BİLE ACİLİR BİRAZ SİKİNTİLİ UMARİM OLUR

ÜNİVERSAL TAKARSAN ANAHTAR SİFRESİDE KALKAR TORNAVİDAYLA BİLE ACİLİR BİRAZ SİKİNTİLİ UMARİM OLUR
Nasıl sıkıntılı usta biraz acarmisin konuyu 😃

Geri