- Konuyu Başlatan
bende konsolu piano black kaplama yaptım. hoş durdu ama folyo daha çok tavan kaplaması için olduğundan mıdır yoksa bende sanayi tipi ısıtıcı olmadığından mıdır kıvrımlardan bel verdi sıcaklar başlayınca bende söktüm attım. konsol ve havalandırmalarla birlikte hoş görünüyo. fırsatım olursa boyayacağım ya da boyasını bulamazsam boyatacağım. kendim zaten konsolu değiştirmiş renksiz olan konsolu mat siyaha kendim boyamıştım. piano black için hangi boya veya malzeme kullanılmalı bilginiz var mı acaba?
Boyaları aldığım yere sormuştum bu piano black boya uygulamasını o da o sonucu elde edersiniz demişti. O yüzden parlak siyah renk boya ve vernik aldım. Bunlarla o parlak siyah renk elde ediliyor ve vernik sayesinde boya daha sağlam oluyor. Kapı kolları mesela mat siyaha boyadım. Herhangi bir parlak görünümü yoktu. Üzerine vernik attım, parlak bir renge dönüştü ama daha sağlam oldu. Parlak siyahı daha da parlatır diye düşünüyorum. Tabiiki astarsız boya yapmam artık.
Motip parlak siyah sprey boya 15,87TL
Özelliği:
İç ve dış ortam kullanımına uygundur.
Çizilme ve darbelere dayanıklıdır.
Işık ve UV ışınlarını geçirmez.
Parlak siyah renkte, 110 °C ısıya dayanıklıdır.
Boya yüzeyi cilalanabilir.
Motip şeffaf sprey vernik 15,87TL
Kalıcı parlaklık sağlar, zamanla solmaz.
Işık ve UV ışınlarını geçirmez ve sararma yapmaz.
Şeffaf vernik, 110 °C ısıya dayanıklıdır.
Sert yüzey oluşturur, çizilme ve darbelere dayanıklıdır.
Çabuk kuruma özelliğine sahiptir.
Motip astar sprey boya 15,87TL
Tüm yüzeylere boya öncesi uygulanarak, boyanın kalıcığını arttırır.
Üzerine uygulanan boyanın parlaklığını arttırır.
Yüzeye fazla kat boya atılmasını engelleyerek ekonomik bir çözüm sağlar.
Isıya dayanıklı boya altına uygulanmaz.
Çabuk kuruma özelliğine sahiptir.
Akışkan yapısı sayesinde kolayca uygulanabilir.
Hava, su gibi dış etkilere karşı dayanıklıdır.
Ama alüminyum kaplama yaptığım yerlerde hiçbir problem, kalkma falan yok. 2 yıl oldu takalı. Ama acaba piano siyah mı yapsam yoksa gri mi yapsam ya da böyle mi kalsa bi karar veremedim gitti.