astra G kasa için xenon far ?

barracuda35

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar 2004 astra G kasa için kısa uzun ve sis ler için nasıl bişey almalıyım ürün özelliklerini yazabilirseniz sevinirim teşekkürler

uzun xenon taktırırsanız sellektör çekemezsiniz nedeni ise xenon ısındıkça aydınlığı artan bir sistemdir

mercekli far sisteminiz olması daha iyi bir aydınlama ve karşıdan gelen araçların da gözünü almaz seçeceğiniz xenon 6000 k yada bulabilirseniz 4300 k olmasına özen gösterin daha beyaz bri aydınlatma olmuş olur

marka olarak piyasa da bir çok ürün var ben 2 senedir mtec 6000 k kullanıyorum şu ana kadar bir sıkıntısı yokkk

bu konu hakkında forumda bir çok konu var arama kısmını kullanarak sonuç elde edebilirsiniz

H7 mi kullanılıyor bu kasa için

merceksız xenon cok goz alıyor. lutfen takmayın. ben taktım hıc ıyı bırsey değıl.

evet merceksiz xenon hem sizi hemde karşı tarafı olumsuz etkiler...
karşı tarafın gözünü aldığı için uzunları yakacaktır onlarda sizin gözünüzü alacaktır...

merceksız xenon cok goz alıyor. lutfen takmayın. ben taktım hıc ıyı bırsey değıl.
melih ayarını yapamamışlardır.bende merceksiz kullanıyorum ama sanki mercek var far ayarı yapan adam bile dedi.çizgi gibi hiç göz almıyor.resim eklerim istersen

Geri