- Konuyu Başlatan
S
selocan77
Bilgi Girilmemiş
Teşekkürler.aynısı benım aracın ustunde var orjınal edıtıon ustunde cok memnunum araci 2 el aldım halen bı sorunu yok kullanıslı hayırlı olsun![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Teşekkürler.aynısı benım aracın ustunde var orjınal edıtıon ustunde cok memnunum araci 2 el aldım halen bı sorunu yok kullanıslı hayırlı olsun![]()
internet sitesindeki dandik ürünlere 50 verceğine bi kere ver tam yaptır taksitlide olmus zaten hayırlı olsun bende düşünüyorum ama öncelikte bisürü bişi var araba otomatik olsa ilk yaptırcağım o ama simdilik bekletcem![]()
Teşekkürler.Siz ne zaman aldınız ve bir sorun yaşadınızmı?Selim bey, hayırlı olsun.
Aynı ürünü, 100 YTL gibi bir fiyata Çekmeköy Gedizler Opel'de arabamı alırken yaptırmıştım ben de. Son derece kaliteli bir ürün. Alanlar çok memnun kalacaktır. Kol dayamanın altındaki cep de cep telefonu için ideal bir yer
20, 30, 50 YTL civarı fiyatlar verip hem arabama yakışmayacak, hem de -afedersiniz- kalitesiz ürün taktıracağıma, böyle bir ücret ödeyip hem konforlu, hem şık bir ürün takmayı tercih ederim.
Tekrar hayırlı olsun.
:good:Farketmez ya yanında vidası da var bi vidalık işi olur.Fiyata gelince hiç önemli değil arabamın canı sağolsun.![]()
25 liraya aldım, kol dayandığında biraz bastırınca dağılıyor meret, bu nedenle hem iki defa tamir ettim hem de arabanın havası/tipi bozuldu. Yakışmadığı için aldığıma pişmanım yani. Herşeye ucuz diye atlamamak lazım.Selim bey, hayırlı olsun.
Aynı ürünü, 100 YTL gibi bir fiyata Çekmeköy Gedizler Opel'de arabamı alırken yaptırmıştım ben de. Son derece kaliteli bir ürün. Alanlar çok memnun kalacaktır. Kol dayamanın altındaki cep de cep telefonu için ideal bir yer
20, 30, 50 YTL civarı fiyatlar verip hem arabama yakışmayacak, hem de -afedersiniz- kalitesiz ürün taktıracağıma, böyle bir ücret ödeyip hem konforlu, hem şık bir ürün takmayı tercih ederim.
Tekrar hayırlı olsun.