Astra g kol dayama

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan selocan77
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bu ürün çok şık. bence en uygunu. ama bi de ön tarafından bardaklık çıkan bişi olsa dakka durmam alırım.

tofaş için de baktım ama aradıgım gibi bardaklıklı olan bi tane tip var o da takoz gibi köşeli çok kaba bişi. nette uygun bişi gören olursa bi link atabilirse sevinirim ;)

arkadaşlar ben bundan istiyorum. astra g için yazıyor. türkiyede bulabileceğimiz bir yer var mı?
e9_1.JPG

a2_1.JPG
bu urunun aynisi bizim AKSARAY OTO PARCACILAR'ının oldugu yerde var.ama 70-80 ytl istiyor amcalar.bu urune hayatta bu kadar vermem ben olsam.nedeni ise zaten orjinal astra g icin olanlari 80 ytl neden buna ayni parayi vereyimki.gider onu alirim o parayi vercek olsam.hem bu resimdeki urun gorundugu gibi kaliteli bi urun degil.yakindan gorseniz arabaniza takmazsiniz bile.ben simdi degisik bi proje ustunde calisiyorum.Volkswagen Jetta'lar icin orjinal kolcaklar var.eger onun altina uygun bir aparat bulabilirsem dedigim kolcak astra g ler icin bicilmis kaftan.ustelik fiyatida 50-55 ytl civari.resmide burda
[/

bu urunun aynisi bizim AKSARAY OTO PARCACILAR'ının oldugu yerde var.ama 70-80 ytl istiyor amcalar.bu urune hayatta bu kadar vermem ben olsam.nedeni ise zaten orjinal astra g icin olanlari 80 ytl neden buna ayni parayi vereyimki.gider onu alirim o parayi vercek olsam.hem bu resimdeki urun gorundugu gibi kaliteli bi urun degil.yakindan gorseniz arabaniza takmazsiniz bile.ben simdi degisik bi proje ustunde calisiyorum.Volkswagen Jetta'lar icin orjinal kolcaklar var.eger onun altina uygun bir aparat bulabilirsem dedigim kolcak astra g ler icin bicilmis kaftan.ustelik fiyatida 50-55 ytl civari.resmide burda
[/

Eğer buna bir aparat uydurabilirseniz,ben başta olmak üzere çok astracı kardeşimi memnun edersiniz. hemen de alırız:) iyi çalışmalar:)

Eğer buna bir aparat uydurabilirseniz,ben başta olmak üzere çok astracı kardeşimi memnun edersiniz. hemen de alırız:) iyi çalışmalar:)
iste onemli olanda bu ya.aparat uyurmak cok zor bi is.bicok urun ustunde deneme gerekiyor ve zamanda gerekiyor

80YTL onun aynısı otoparca com sitesinde baya pahalı opel garaj demek (:

armster marka ürünlerin tr dağıtıcısı var istanbulda.geçen gün telefonla fiyat aldım.opellerin birçok modeline ve başka markalara da çok kaliteli modelleri var.corsa d için kdv dahil faturalı olarak 200 ytl istedi eleman.

armster marka ürünlerin tr dağıtıcısı var istanbulda.geçen gün telefonla fiyat aldım.opellerin birçok modeline ve başka markalara da çok kaliteli modelleri var.corsa d için kdv dahil faturalı olarak 200 ytl istedi eleman.
evet dostum var.armster kendi alaninda kaliteli urunler sunan bir firma fakat armsterin urunlerinin hicbirisi yukari kalkmiyor.yani sadece ortadaki haznenin kapagi kalkiyor,kolcak tamamen yukari kalkmiyor.biz burada astra g kullanicilarina el frenine rahat ulassinlar diye cozum bulmaya calisiyoruz.:D.yinede onerin icin tesekkur ederiz.;)

Kaan konunun bi başından bi sonundan okudum mesajları:D
Tamamen kalkmaması hakkaten kötü bi durum.

Geri