Astra g kolçak derdine son ..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mstf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
o delme olduktan sonra ne anlamı kaldı ki ?

ayrıca eski arabama takmış biri olarak üzülerek belirteyim zamanla kolunuzla abandıkça vidalar gevşeyecek ve sallanmaya başlayacak öne doğru yamulacak kolçak.yazık etmişsiniz konsüle.

serkan bey o sizin dedikleriniz 10 liraya satılıyor :)

bu marka kaliteli öyle eğilmiyor bükülmüyor

hayırlı olsun mustafa abi cok güzelmis, bu arada koltuklar baya kir gibi :D

Aynı kolçaktan bende takmıştım geçen yaz ama oğlum biraz yüklendi üzerine menteşeli yerinden kırıldı orta vida yerlerinden kırıldı alt montaj vidalarıda zamanla gevşiyor...

serkan bey o sizin dedikleriniz 10 liraya satılıyor :)

bu marka kaliteli öyle eğilmiyor bükülmüyor

hayırlı olsun mustafa abi cok güzelmis, bu arada koltuklar baya kir gibi :D

saol yasin, resmi karanlıkta flaşla çektiğim için öyle gözüküyor galiba. normalde temiz görünüyor gündüzleri :) bi de direksiyona bak sanki üstünde bi karış toz var gibi.

Mustafa KArdeşim Güzel olmuş bundan iyisi can sağlığı . güle güle kullan. saygılar.

madem delmişsiniz vidalar gevşer ise oraya perçin atın... taş gibi oluyo. :):) tecrübe ile sabittir.

madem delmişsiniz vidalar gevşer ise oraya perçin atın... taş gibi oluyo. :):) tecrübe ile sabittir.

vay bektaş reis.sattınmı opeli ? nasıl kıydın abi yaa.inşallah opel alırsın abi.valla üzülmedim desem yalan olur.kendine iyi bak güzel insan.

saol yasin, resmi karanlıkta flaşla çektiğim için öyle gözüküyor galiba. normalde temiz görünüyor gündüzleri :) bi de direksiyona bak sanki üstünde bi karış toz var gibi.

abi senin direksiyon göbeği korna basma yerleri ne temizmis masallah hic kornaya basmıyorsun sanırım :D

benim sol taraf parcalandı

güzel olmuş arkadaşlar kırılır eğilir bükülür demiş de olsun kırılsa kaç yazar altındaki plastik yerin sıfırı satılmıyor mu vidalı olanı atar yenisini alırsınız :D iyi günlerde kullanın...

güzel olmuş arkadaşlar kırılır eğilir bükülür demiş de olsun kırılsa kaç yazar altındaki plastik yerin sıfırı satılmıyor mu vidalı olanı atar yenisini alırsınız :D iyi günlerde kullanın...

katılıyorum :D

gecenlerde opala gittğimde sordum 225 tl dediler :)

Geri