Astra g kolçak derdine son ..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mstf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
iyi dilekler için teşekkürler arkadaşlar..

vidalama işinden korkanlar için (başta ben) altenatif olurmu acaba ?

resmini eklediğim ürün 34 tlydi.
4.numaralı resimde eklediğim gri parça gibi astra g' nin öndeki kare haznesine girebilecek bir tahta hazırlanıp kolçağa montaj edilse işe yararmı acaba sizce

attachment.php

Ekli dosyalar

• astra g kolçak.webp
    astra g kolçak.webp
    10.4 KB · Görüntüleme: 125
vay bektaş reis.sattınmı opeli ? nasıl kıydın abi yaa.inşallah opel alırsın abi.valla üzülmedim desem yalan olur.kendine iyi bak güzel insan.
sattım kardeş. kıydık işte. vakti gelmişti artık. tekrar alacam. araştırıyom işte. sende kendine iyi bak. görüşürüz.

ben olsam koltuk kumaşına yakın bir kadife kumaş alıp üzerini kaplardım.sanırım daha orj dururdu.hayırlı olsun.

Benzer ürünü yaklaşık 6 aydır kullanıyorum vidalarda herhangi bir sorun olmadı. Kabul ediyorum vidalama işlemini yaparken insanın içi gidiyor ama görüntü olarakta kolçak sırıtmış diyen de olmadı.

vidalama işinden korkanlar için (başta ben) altenatif olurmu acaba ?

resmini eklediğim ürün 34 tlydi.
4.numaralı resimde eklediğim gri parça gibi astra g' nin öndeki kare haznesine girebilecek bir tahta hazırlanıp kolçağa montaj edilse işe yararmı acaba sizce

attachment.php

gökhan o benim aklıma geldi ama kolcağı o tahta parçasına montelemek zor gibi. bağlantı yeri küçük olduğu için esneme yapabilir.

orjinal kolcağa 225 verilmz ki bide 11 yıllık arabaysa :D

sahbındende kontrol edınız beyler orjınaller cıkamalrı dusuyor 70 80 tl bılgınıze

arkadaş yapmış olmuş eline sağlık güzel olmuş eee ne demişler ne kadar para o kadar köfte ;)

Geri